Monday, July 19, 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

*Την Τεταρτη 21 Ιουλιου,6μμ, η Amita Motion Tour με τον Θεμη Γεωργαντα στην πλατεια Αριστστοτελους στη Θεσσαλονικη.
*Τον Μαρτιο 1912 η Μαρικα Κοτοπουλη με τον θιασο της στη Θεσσαλονικη,για οκτω παραστασεις στο Βασιλικο Θεατρο με το εργο «Οθελλος».Στον ρολο της Δεισδεμονας η ιδια η πρωταγωνιστρια.
*Ηταν 7μελες συγκροτημα απ το Βελγιο οι Chacachas,που τραγουδωντας ισπανικα κατεκτησαν την Ευρωπη.Τραγουδιστρια τους ηταν η Kary Kento από την Αιτη.
*420 εκατομμυρια Κινεζοι εχουν προσβαση στο Internet.
*Από την περασμενη εβδομαδα στην βιλλα του Γιαννη Καρρα η βασιλισσα της Ρουμανιας princess Lalla(από το 2002 συζυγος του βασιλια Mohammed VI) με τα δυο της παιδια(3 και 7 χρονων). Συνοδευεται από 120 ατομα .Στο Porto Carras Grand Resort και ο πεσβης του Μαροκο.Η βασιλισσα εφθασε με το σκαφος του Κ.Στεγγου Endless Summer,που την παρελαβε από το βασιλικο γιωτ στο Ιονιο.Μετα από συντομη κρουαζιερα στο Ιονιο περασαν στο Αιγαιο και κατεπλευσαν στην μαρινα του συγκροτηματος στην Σιθωνια,που μπορει να εξυπηρετησει εως 315 σκαφη.Τις πρωτες μερες η βασιλισσα εκανε διακριτικα,με έναν αορατο πεπλο προστασιας,μικρες κρουαζιερες κατά μηκος των ακτων της Χαλκιδικης.Η πολυαριθμη ακολουθεια της εφθασε αεροπορικως στη Θεσσαλονικη κι από κει οδικως στην Χαλκιδικη.Οι 25 ιδιωτικοι κολπισκοι του συγκροτηματος εχουν αποκλειστει για να κρατησουν τους περιεργους μακρια αλλα και για λογους ασφαλειας.Η βασιλισσα θα μεινει στο συγκροτημα εως το τελος Ιουλιο και δεν αποκλειεται να την επισκεφθεο ο βασιλιας τουΜαροκο
*Στην Καβαλα αυτές τις μερες και ο Δημητρης Παπανωτας και η Κλεοπατρα Πατλακη.
*Οι Blues Brothers αποψε στο Θεατρο Δασους.Τα εισιτηρια κοστιζουν 36-39 ευρω.
*Το πρωην Pasha beach bar ονομαζεται τωρα Μaui-στα Φλογητα και συγκεντρωνει και φετος χιλιαδες νεους.Χθες το μεσημερι εγιναν εκει τα γυρισματα της εκπομπης του Τασου Λεοντιαδη,που θα μεταδοθει αυριο και την Πεμπτη.
*Το νέο και πιο κοντινο στην Θεσσαλονικη beach bar βρισκεται στην Περαια,μπροστα από τις θερινες κατοικιες των αξιωματικων της αεροποριας και λεγεται «Ακρωτηρι».Ανηκει όπως και η παρακειμενη «Ακρη» στον ομιλο επιχειρησεων Φουρναρακη.
*Ερχονται στα Δημητρια στην Θεσσαλονικη:Eric Burton/Placebo/Emma Shapplin.
*Συναυλια Δημητρη Ζερβουδακη στις 4 Σεπτεμβριου στο Θεατρο Βουνου στην Καστορια.
*Οι αδελφες Κεσσλερ είναι γνωστες στην Γερμανια ως Die Kessler Zuillinge και στην Ιταλια ως Le Gemelle Kessler.Το 1959 εκπροσωπησαν την Γερμανια στην Γιουροβιζιον(8η θεση).
*Αν γεννηθηκατε σημερα το Νο 1 τραγουδι στις ΗΠΑ ηταν
1940 THE WOODPECKER SONG-Glenn Miller
1941 DADDY-Sammy Kaye
1942 JINGLE JANGLE JINGLE-Kay Kyser
1943 YOU' LL NEVER KNOW-Dick Haymes
1944 I'LL BE SEEING YOU-Bing Crosby
1945 SENTIMENTAL JOURNEY-Les Brown/Doris Day
1946 THE GYPSY-Ink Spots
1947 PEG O' MY HEART-Harmonicats
1948 WOODY WOOD-PECKER-Kay Kyser
1049 RIDERS IN THE SKY-Vaughn Monroe

No comments:

Post a Comment