Tuesday, July 6, 2010

ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

Η μητέρα του Michael Jackson, Katherine, κάνει πολλά σχέδια αυτόν τον καιρό. Μόλις ετοίμασε ένα λεύκωμα με τον τίτλο Never Can Say Goodbye αφιερωμένο στον γιο της και τώρα πληροφορίες τη θέλουν να αναλαμβάνει την παραγωγή μιας ταινίας για τη ζωή του βασιλιά της pop.

Η ταινία θα πραγματεύεται τη ζωή του Jackson από την παιδική του ηλικία μέχρι και το θάνατο του μεγάλου σταρ. Η Katherine, μάλιστα, προτίθεται να διαθέσει εκατοντάδες ώρες από τα οικογενειακά βίντεο στον Howard Mann, ο οποίος συνέγραψε το λεύκωμα μαζί της. Σε αυτά περιλαμβάνεται υλικό από τότε που η οικογένεια μετακόμισε από το Gary της Indiana στο Λος Άντζελες, μόλις οι Jackson 5 υπέγραψαν με τη δισκογραφική Motown.

Φημολογείται, ακόμα, πως ο Howard πλήρωσε πλουσιοπάροχα -με οκταψήφιο ποσό- τον προηγούμενο συνεργάτη του Michael, Marc Schaffel, για 26 επιπλέον ώρες οπτικού υλικού με το βασιλιά της pop. Ο Howard και η Katherine σχεδιάζουν μια σειρά ταινιών για το Michael. Το ντοκιμαντέρ This is it από την προετοιμασία του βασιλιά της pop για την επιστροφη του, απέφερε κέρδη 400 εκατομμυρίων δολαρίων στην οικογένεια.

No comments:

Post a Comment