Monday, July 5, 2010

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ BECKHAM ΜΕ RANGE ROVER

Τι δουλειά έχει η Victoria Beckham στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας; Η κομψή σταρ συνήψε μια καινούρια επαγγελματική συνεργασία με την αυτοκινητοβιομηχανία Range Rover, για τη νέα σειρά μοντέλων που θα κυκλοφορήσει του χρόνου. Μην ανησυχείτε... η Victoria δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα τεχνολογικά του αυτοκινήτου, αλλά με τον εσωτερικό τους σχεδιασμό!

Η Range Rover θέλει να δημιουργήσει μια νέα σειρά στυλάτων μοντέλων, με στόχο να προσελκύσουν το νεότερο αγοραστικό κοινό. Σκέφτηκαν, επομένως, ότι η Victoria, η οποία φημίζεται για το στυλ της, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να τους βοηθήσει και μάλλον έπιασαν τζακ ποτ!

Η Victoria Beckham, η οποία διαθέτει τη δική της σειρά ρούχων που φέρουν την υπογραφή της, δέχτηκε με χαρά την πρόταση, συνδέοντας πλέον το όνομα των Beckham και με την αυτοκινητοβιομηχανία! "Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τη Range Rover. Μ'αρέσει να αναλαμβάνω πρωτοβουλίες και είμαι πανέτοιμη γι'αυτό", δήλωσε η Victoria για το νέο της ρόλο.

Το νέο μοντέλο Range Rover Evoque θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2011 και η τιμή του θα κυμαίνεται από 30.000 μέχρι 45.000 λίρες και θα είναι το πλέον περιβαλλοντικό προίόν της Range Rover.

No comments:

Post a Comment