Tuesday, November 19, 2019

To ξενοδοχείο της Σεούλ  για λάτρεις της πολυτέλειας 

To luxury ξενοδοχείο της Σεούλ που κάθε λάτρης της πολυτέλειας πρέπει να ξέρει

Η πολύβουη μητρόπολη της Νότιας Κορέας συνεχίζει να παραμένει στα ύψη του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη, καθώς μπλέκει παλιό και καινούριο.
Βιομηχανικές περιοχές βρίσκονται δίπλα σε τεραστίων διαστάσεων αστικά πάρκα, την ίδια ώρα που αρχαίοι ναοί και παλάτια μοιράζονται τον ίδιο δρόμο με νυχτερινά κέντρα και πανάκριβες βίλες.
Μέσα σε όλα, ή καλύτερα πάνω από όλα, το Signiel Seoul, που καταλαμβάνει τους ορόφους 76-101 του πέμπτου ψηλότερου κτιρίου του κόσμου (Lotte World Tower)!
Εννοείται πως κάθε δωμάτιο από αυτά τα 235 προσφέρει απαράμιλλη θέα στην πόλη και τα γύρω βουνά, μιας και ναι, τόσο μακριά φτάνει το μάτι.
Αν καταφέρεις και ξεκολλήσεις από το υπέροχο πανόραμα της Σεούλ, θα βρεθείς μαγικά στο επίκεντρο μιας εντυπωσιακής βεντάλιας υπηρεσιών και ανέσεων, από εστιατόρια με αστέρια Michelin μέχρι και σπα με exclusive υπηρεσίες.
Και φυσικά μια από τις μεγαλύτερες συλλογές σαμπάνιας του κόσμου στα υπέροχα μπαρ του ξενοδοχείου.
Αισθητική αρτιότητα και αδιανόητη θέα στην αστική ζούγκλα της Σεούλ προσφέρει το πεντάστερο Signiel, φέρνοντας κοντά κλασική πολυτέλεια και σύγχρονο design, αλλά και Ανατολή και Δύση.
Μην περιμένετε να βρείτε βέβαια δωμάτιο κάτω από 350 ευρώ τη βραδιά…

No comments:

Post a Comment