Monday, November 18, 2019

Το πεντάστερο ξενοδοχείο-στολίδι του Άμστερνταμ

Μοντέρνα αισθητική και exclusive υπηρεσίες από 500 ευρώ τη βραδιά


Το πεντάστερο ξενοδοχείο-στολίδι του Άμστερνταμ


Τα πολυτελή ξενοδοχεία δεν είναι όλα με μάρμαρα, τρούλους, χρυσάφια και αντίκες.
Δείτε, για παράδειγμα, το Conservatorium Hotel του Άμστερνταμ, ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο χωρίς μεγαλομανίες και άρωμα εποχής.
Όλα εδώ είναι στιλπνά και μοντέρνα, μια παλιά τράπεζα που έγινε ωδείο και ξενοδοχείο στις μέρες μας, κρατώντας μόνο το ιστορικό Αρ Νουβό κτίριο άθικτο.
Είναι ένα έργο του αρχιτέκτονα Piero Lissoni, μια τολμηρή δήλωση για το πώς συναντά το παλιό το νέο χωρίς να βασίζεται στα μεγαλεία του παρελθόντος.
Ατσάλι και γυαλί επιστρατεύτηκαν για να περάσουν το εσωτερικό στη σύγχρονη εποχή, διατηρώντας τη μινιμαλιστική αισθητική με ξαφνικές «εκρήξεις» χρώματος.
Τα έπιπλα είναι ειδική παραγγελία στις Kartell και Cassina, ώστε να μαλακώνουν τα σκληρά υλικά. Η ίδια τάση επικρατεί και στα δωμάτια, με κάποια να είναι και διώροφα, απότοκα των ψηλοτάβανων αιθουσών του παλιού ωδείου. Άλλα πάλι δείχνουν τις ιστορικές λεπτομέρειες του κτιρίου.
Πέρα από την καλλιτεχνική διάθεση και την επιμονή στην Ιστορία, το Conservatorium προσφέρει όλες τις luxury υπηρεσίες, από τα εστιατόρια με την υψηλή γαστρονομία μέχρι και το βραβευμένο σπα των 1.000 τ.μ., το υπερσύγχρονο γυμναστήριο και το χαμάμ.
Το πολυτελέστερο ξενοδοχείο του Άμστερνταμ και όλης της Ολλανδίας, στο κέντρο της πόλης, έφτασε την απροσχημάτιστη πολυτέλεια στα όριά της…

No comments:

Post a Comment