Monday, November 18, 2019

TTG RIMINI
«Το παράδειγμα του ΟΤΘ» παρουσιάστηκε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας στο Καρπενήσι

Η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του ΟΤΘ κ. Βούλα Πατουλίδου, συμμετείχε στην 6η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, στο Καρπενήσι, ως κεντρική εισηγήτρια και παρουσίασε τις πρακτικές στις οποίες στηρίχθηκε ο Οργανισμός έτσι ώστε να αποτελέσει  οργανισμό-πρότυπο για την ανάπτυξη του τουρισμού.
 
Το τουριστικό πλεονέκτημα της Θεσσαλονίκης παρουσίασε ο ΟΤΘ στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Ρίμινι - Σημαντικές επαφές με αεροπορικές εταιρίες και tour operators

Τα τουριστικά πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκαν στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG Travel Experience 2019, στο Ρίμινι  με στοχευμένες συναντήσεις με Tour Operators, αεροπορικές εταιρίες, Travel Agents και Ιταλούς δημοσιογράφους και bloggers.  

Περισσότερα
Ο ΟΤΘ «συστήνει» την Θεσσαλονίκη και τα Ζαγόρια στον διάσημο ολλανδό δημοσιογράφο Hans Avontur
 
 
Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Hans Avontur, είχε την μοναδική εμπειρία να γνωρίσει την Θεσσαλονίκη αλλά και τα Ζαγόρια, μετά από συνεργασία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με τον ΕΟΤ Ολλανδίας σ ένα  δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης.
Ο κ. Hans Avontur έφτασε στη Θεσσαλονίκη στις 29/10 με σκοπό να συλλέξει υλικό για τρία αφιερώματα που θα δημοσιευτούν σε έγκριτα περιοδικά της Ολλανδίας.
 
#I love Griekenland και στη Θεσσαλονίκη

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης φιλοξένησε τη διάσημη Ολλανδή blogger Eliane Roest με αφορμή την δράση «100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς» η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον T/O TUI. Η Ολλανδή blogger επισκέφτηκε την Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της  ψηφιακής δράσης #I_love_Griekenland του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών, με στόχο την ενίσχυση των last minute κρατήσεων από την Ολλανδική αγορά.


Περισσότερα 
Ο ΟΤΘ «Eυγενικός Υποστηρικτής Φιλοξενίας» του 8ου Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης.
 
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ανέλαβε για μία ακόμη χρονιά, να στηρίξει τις δύο μεγάλες διοργανώσεις της πόλης (τον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και τον 8ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης).
«Qué ver y hacer en Tesalónica en 24 horas» - Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται στη σελίδα της αεροπορικής εταιρίας Ryanair 

«Qué ver y hacer en Tesalónica en 24 horas» ή «Τι να κάνεις και τι να δεις σε 24 ώρες στη Θεσσαλονίκη» είναι το άρθρο των ισπανών bloggers που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρίας τον περασμένο μήνα. M’ αυτόν τον τρόπο οι δύο Ισπανοί bloggers προτείνουν τη Θεσσαλονίκη ως έναν νέο, αυθεντικό προορισμό που αξίζει κανείς να επισκεφτεί.

Περισσότερα 
O Oργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ουσιαστικός υποστηρικτής μεγάλων συνεδρίων της Θεσσαλονίκης

3ο Διεθνές Συνέδριο “Tourism, Travel and Hospitality at crossroad: The way ahead”, Διεθνές Food Travel Summit FoodreX, 5th International Medical Olympiad και φιλοξενία Γερμανών σπουδαστών από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το αντίστοιχο Επιμελητήριο της Κολωνίας.

Περισσότερα 
O Oργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στηρίζει το 15οΦεστιβάλ Ποντιακών Χορών
 
 
O Oργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στηρίζει το 15ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στο PAOK Sports Arena, με τη συμμετοχή πειρσσότερων από 2.500 χορευτών από όλη την Ελλάδα και τα πρωτοβάθμια σωματεία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
OTΘ/ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ/SOCIAL MEDIA
 
  1. Cyprus Highlights: Ο ΟΤΘ και το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος «δίνουν τα χέρια» στη Philoxenia για το επόμενο success story της Θεσσαλονίκης
  2. Personal Touch Travel-Liesbeth Wellner: A small impression of Thessaloniki
  3. UNWTO AM Newsletter: The Legend of Alexander the Great as a Byzantine Heritage
  4. TTG MENA: Thessaloniki: An enchanting City
  5. Eliane Roest: 24 Uur In Thessaloniki
  6. A World To Travel: Qué ver y hacer en Tesalónica en 24 horas
  7. Greek Travel Pages: Thessaloniki Looks to Attract City Break, Gastronomy Travelers from Italy

No comments:

Post a Comment