Friday, November 22, 2019

Ανάπτυξη δίχως Κοινωνικό Πρόσωπο ΔΕΝ Υπάρχει

Μετά από 9 χρόνια με πολλές δράσεις και μοναδικό στόχο να προβάλλει και να στηρίζει επιχειρήσεις που καινοτομούν, ανθρώπους που πρωτοπορούν και αγωνίζονται , το ka-business.gr έρχεται τώρα να αναδείξει την κοινωνική τους ευαισθησία.  

Η εκδήλωση ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι ο νέος θεσμός που διοργανώνει το ka-business.gr στη Θεσσαλονίκη , με στόχο να αναδείξει το άλλο πρόσωπο της οικονομίας .

Άνθρωποι στυλοβάτες της εθνικής οικονομίας, εκπρόσωποι φορέων και θεσμών, στελέχη επιχειρήσεων  και τραπεζών, θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους σε θέματα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης αλλά και ΜΚΟ που ευνοήθηκαν από τη στήριξη που πήραν.

 Οι  εργασίες  θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 12  Δεκεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης, από τις 18:00  έως τις 21:00, και θα  ολοκληρωθούν  με την παράδοση τροφίμων στις ευπαθείς  ομάδες.
Μοναδική δέσμευση όλων όσοι παραβρεθούν στην εκδήλωση είναι να φέρουν μία σακούλα με τρόφιμα, τα  οποία θα παραδώσουμε σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Γίνεται υπό την ΑΙΓΙΔΑ του ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

No comments:

Post a Comment