Sunday, November 17, 2019


Ο παράδεισος της Ανγκουίλα ξεκινά από τα… 1.700 ευρώ τη βραδιά


Το ονειρεμένο ξενοδοχείο από το οποίο δεν θα ήθελες να φύγεις ποτέ



Ένα μικροσκοπικό νησάκι της ανατολικής Καραϊβικής, βρετανικό υπερπόντιο έδαφος μάλιστα, φιλοξενεί μια σειρά από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής και μερικά από τα καλύτερα resorts του κόσμου.
Για ένα από αυτά θα μιλήσουμε, το περίφημο Malliouhana, ένα παραθαλάσσιο στολίδι που κοσμεί το νησάκι από τη δεκαετία του 1980, υπέστη ωστόσο δραστική ανακαίνιση 80 εκατ. δολαρίων.
Τα 25 στρέμματα μπροστά στη θάλασσα φιλοξενούν μόλις 44 σουίτες και δεν ξέρεις τι είναι καλύτερο να βλέπεις, τη μαγεία του ωκεανού ή τη μαγεία του ξενοδοχείου!
Τα δωμάτια αποτελούν σωστά καλειδοσκόπια χρωμάτων και υφών, όπου ακόμα και οι σχεδιαστικές ακρότητες έχουν λόγο ύπαρξης.
Όλα είναι εδώ ονειρικά, πραγματοποιώντας όσα υπόσχεται η Καραϊβική και με το παραπάνω.
Το εστιατόριο με τα τραπέζια πάνω στο κύμα προσφέρει αποκλειστικά φρέσκο ψάρι από τα γύρω νερά, μπλέκοντας την υψηλή γαστρονομία με τις μεσογειακές γεύσεις.
Όλες οι θαλάσσιες δραστηριότητες αναψυχής προσφέρονται εδώ και σε exclusive μάλιστα δόσεις, όπως και χαλάρωση στο σπα ή τις αίθουσες του μασάζ.
Το Malliouhana ήταν ουσιαστικά αυτό που έβαλε την Ανγκουίλα στον χάρτη των luxury αποδράσεων και παραμένει το μεγάλο του καμάρι, μια μυσταγωγία από τη σαγήνη της οποίας δύσκολα αποδράς.

No comments:

Post a Comment