Thursday, January 18, 2018

DINE ATHENS RESTAURANT WEEK / 1-11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το μεγάλο γαστρονομικό γεγονός της Αθήνας από την Alpha Bank

Για 11 ημέρες, 100 εστιατόρια της πόλης διαμορφώνουν ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές των 15€, 30€, 60€ για όλους

Η Alpha Bank διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τα δύο τελευταία χρόνια την γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας με τίτλο «Dine Athens», προσκαλώντας το Αθηναϊκό κοινό να γευτεί ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές.
Στο πλαίσιο του 2ου «Dine Athens Restaurant Week», από την 1η έως την 12 Φεβρουαρίου 2017, περισσότεροι από 12.500 Αθηναίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απήλαυσαν δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 120 επιλεγμένα εστιατόρια και σε ειδικές τιμές. Επιπλέον η ενέργεια είχε πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες φορείς και εστιατόρια λόγω του εκτεταμένου πλάνου δημοσιότητας, καθώς στο πλαίσιο της διοργανώσεως τονώθηκε η εστιατορική κίνηση στην πόλη σε μια off-peak περίοδο και ενισχύθηκαν τα ιδρύματα απόρων μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και του προγράμματος «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη».
Η Alpha Bank διοργανώνει για τρίτη χρονιά το Dine Athens από την 1η έως την 11η Φεβρουαρίου 2018, με επιπλέον προσφορές για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank.
Ειδικότερα, όλα τα εστιατόρια θα προσφέρουν ένα από τα τρία ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές, κατόπιν εκπτώσεως 20%, των €15, €30, €60 για όλους, ενώ αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% με τη χρήση της κάρτας τους. Επιπλέον επιλεγμένα εστιατόρια θα προσφέρουν και lunch menus, στις προκαθορισμένες τιμές των €15 και €30, με επιπλέον έκπτωση 10% για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank.

Michelin starred chef night στη Σπονδή!

Μη χάσετε το μεγαλύτερο γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς στις 10 & 11 Φεβρουαρίου! Η Alpha Bank έχει τη χαρά να διοργανώσει ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Dine Athens Restaurant Week, με επίτιμο καλεσμένο τον Thomas Bühner. Ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin Γερμανός chef αφήνει για λίγο το εστιατόριό του La Vie στο ιστορικό κέντρο του Osnabrück και καταφθάνει στη Σπονδή αποκλειστικά για 2 βραδιές.
Ο διάσημος σεφ με βαθμολογία 19/20 στον εξειδικευμένο στην υψηλή γαστρονομία γαλλικό οδηγό Gault&Millau, θα δημιουργήσει ένα ειδικό μενού 6 νέων gourmet πιάτων, ενώ οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να πάρουν μαζί τους το μενού της βραδιάς υπογεγραμμένο από τον ίδιο. Τα 2 δείπνα θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, στο διακεκριμένο εστιατόριο Σπονδή (Πύρρωνος 5, Παγκράτι).
* Το μενού παρέχεται σε προνομιακή τιμή στο πλαίσιο του 3ου DineAthens Restaurant Week. Η τιμή περιλαμβάνει μενού 6 πιάτων και προτείνονται ετικέτες εκλεκτών κρασιών με πρόσθετη χρέωση.

No comments:

Post a Comment