Tuesday, January 23, 2018

CANAVES OIA HOTEL

Η πολυτέλεια ποτέ πριν δεν «ακούγονταν» τόσο μαγική

Ακόμα μία έκπληξη σε βίντεο ενός από τα πιο εντυπωσιακά σε αιθητική Ελληνικά ξενοδοχεία

Είναι γνωστό ότι το Canaves αποτελεί ένα από τα πραγματικά στολίδια της Οίας στην Σαντορίνη όχι μόνο εξαιτίας της τοποθεσίας του αλλά και της αισθητικής του, καθώς οι λαξευμένες -στην κατάλευκη λοφοπλαγιά- παραδοσιακές Κάναβες, οι οποίες αριστουργηματικά έχουν μετατραπεί σε πολυτελείς σουίτες, αποπνέουν όλη τη λαμπρότητα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής παράδοσης σε μια ανεπιτήδευτα εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.
Η τελευταία, αποτελεί δημιούργημα της ίδιας της ομάδας του ξενοδοχείου, την οποία μάλιστα προβάλλει με ένα νέο, αρκετά ευφάνταστο και διασκεδαστικό τρόπο ένα καινούριο διαφημιστικό φιλμάκι του ξενοδοχείου που κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Το σύνθημα του βίντεο, «Luxury Never Sounded So Good» υπογραμμίζει το βασικό στοιχείο της φιλοξενίας του ξενοδοχείου μέσω της δύναμης του ήχου, απεικονίζοντας το προσωπικό σαν μια τέλεια ενορχηστρωμένη μπάντα με ένα διασκεδαστικό, ενεργητικό και χιουμοριστικό τρόπο.
«Το προσωπικό μας αποτελεί την καρδιά των Canaves Oia. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα βίντεο που να συλλαμβάνει το πόσο σημαντική είναι η ομάδα για εμάς και πώς οι προσπάθειές τους δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες» δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Canaves Oia Hotel Μάρκος Χαϊδεμένος. Και συνεχίζει, «Αυτό το βίντεο δεν αφορά την παρουσίαση των εγκαταστάσεων μας. Πρόκειται για την αριστεία της ομάδας μας, η οποία, σε καθημερινή βάση, δίνει πάντα το κάτι παραπάνω, περνώντας καλά. Για εμένα, ένας από τους βασικούς παράγοντες αυτής της βιομηχανίας είναι η φιλοξενία. Οι φιλοξενούμενοί μας είναι πολύ σημαντικοί για εμάς και είναι απαραίτητο οι ανέσεις και η φιλοξενία που προσφέρουμε να υπερβαίνει τις προσδοκίες».

No comments:

Post a Comment