Monday, January 29, 2018

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΖΕΝΗ ΒΑΝΟΥ

 H Φωτεινη Δαρρα θα μας ταξιδέψει με τραγούδια της αξέχαστης και αγαπημένης  Τζένης Βάνου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης,  το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου. 
 

Λεει η ερμηνευτρια για την αποφαση να τραγουδησει Βανου 

"Από μικρή θαύμαζα το φαινόμενο της φωνής της Τζένης Βάνου, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες άλλωστε. Πριν μερικά χρόνια ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Τσάμπρας μου ζήτησε να τραγουδήσω μερικά από τα τραγούδια της στην εκπομπή του στην ελληνική ραδιοφωνία. Δέχτηκα με μεγάλη χαρά αλλά και με κάποια επιφύλαξη, από σεβασμό στην πρώτη εκτέλεση. Έπειτα γνώρισα την ίδια σε μια μουσική τηλεοπτική εκπομπή και τραγούδησα μπροστά της το τραγούδι της «εδώ τελειώνει ο ουρανός». Μου κόπηκαν τα πόδια. Μόλις τελείωσα μου είπε πως πρέπει να τραγουδούν οι νέοι  τα τραγούδια παλιότερων τραγουδιστών. Με παρότρυνε να κάνω έναν ολοκληρωμένο δίσκο με τα τραγούδια αυτά. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος σε πωλήσεις και ο κόσμος το αγάπησε πολυ! "


Η παράσταση περιλαμβανει
"Μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της σε μουσική Πλέσσα , Μουζάκη, Λαβράνου κ.α. Ανάμεσα στα τραγούδια θα υπάρχουν μικρά αποσπάσματα από την ταραγμένη ζωή της. Μαζί μου θα είναι οκταμελής ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών που καλύπτει το φάσμα όλης της καριέρας της από το φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης μέχρι τα λαϊκά τραγούδια. Μαέστρος ο Γιώργος Παπαχριστούδης." 

No comments:

Post a Comment