Saturday, December 17, 2016

SYΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΘ-ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ανοίγει τους ορίζοντες της δραστηριότητάς της η ΔΕΘ- Helexpo, προσθέτοντας νέες συνεργασίες στη διοργάνωση περιφερειακών εκθέσεων σε κλάδους δυναμικούς με εξαγωγική προοπτική.
Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, η ΔΕΘ- Helexpo, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει και επίσημα την συνεργασία της με τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς και τους φορείς που υποστηρίζουν την μεγάλη έκθεση του κλάδου, την Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς. Μάλιστα όπως δήλωσε στη Voria.gr ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ- Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, η συνεργασία θα εγκαινιαστεί από την επόμενη Έκθεση Γούνας, την 42η, που είναι προγραμματισμένη για 4-7 Μαΐου 2017.
Η συνεργασία σκοπό έχει να συμβάλλει στη διεθνοποίηση της κορυφαίας διοργάνωσης του κλάδου γούνας ο οποίος είναι μέγιστης σημασίας για την οικονομία της Δυτικής Μακεδονίας.
Η ΔΕΘ- Helexpo, που έχει το know- how των μεγάλων κλαδικών εκθέσεων και είναι δραστήριο μέλος της Ένωσης Εκθέσεων Κεντρικής Ευρώπης (CEFA), έχει εξωστρεφή στρατηγική ως φορέας και βεβαίως για τους κλάδους που υποστηρίζει μέσω των διοργανώσεών της.
Αυτή ακριβώς την τεχνογνωσία βάζει στην υπηρεσία της περιφερειακής έκθεσης "Θράκης", αλλά και της "AgroThessaly", συνεργασίας που πρόσφατα ανακοινώθηκε.
Πέραν όμως αυτών των περιφερειακών κλαδικών εκθέσεων, η ΔΕΘ- Helexpo συζητάει και την πιθανή συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα επτά Επιμελητήρια της για την Peloponnisos EXPO, μία έκθεση που φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη και η οποία δίνει μεγάλη βαρύτητα σε δύο κλάδους, τον τουριστικό και τον αγροτοδιατροφικό.


No comments:

Post a Comment