Thursday, December 22, 2016

Αναζητούνται δωρεές για τη συντήρηση του Θεάτρου Δάσους


Πρωτοβουλία για τη συντήρηση και τη βελτίωση των υποδομών του Θεάτρου Δάσους, που εδώ και καιρό έχει υποστεί σημαντικές φθορές από το χρόνο, αναλαμβάνει η Εθνική Τράπεζα μέσω του προγράμματός της «act4Greece». Το πρόγραμμα υιοθετεί τη δράση «Συντήρηση και βελτίωση υποδομών του Θεάτρου Δάσους του ΚΘΒΕ», που θα υλοποιηθεί από 15 Δεκεμβρίου έως 30 Απριλίου με συνολικό προϋπολογισμό 132.880 ευρώ, ενώ, προκειμένου να γίνουν οι εργασίες που απαιτούνται, το ΚΘΒΕ συμβάλλει με το ποσό των 27.880 ευρώ. Ωστόσο, επειδή, για να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις, χρειάζονται άλλα 105.000 ευρώ, αναζητούνται πρόσθετοι πόροι μέσω του προγράμματος από δωρητές, οι οποίοι προτίθενται να συμβάλλουν σε αυτήν την προσπάθεια.
 Το ΚΘΒΕ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να προσφέρει συμβολικά αντισταθμίσματα ως ηθική επιβράβευση για κάθε δωρεά, ανάλογα με το ύψος της (από 1 ευρώ και άνω οι δωρητές θα λαμβάνουν ευχαριστήρια επιστολή από τους επικεφαλής του οργανισμού, από 20 ευρώ και άνω ευχαριστήρια επιστολή και αρχειακό υλικό, από 50 ευρώ και άνω δύο εισιτήρια για παραγωγές του ΚΘΒΕ, καθώς και αφίσα και προγράμματα για καθεμία από αυτές κ.ά.).
 Δωρεές μπορούν να γίνουν και με απευθείας κατάθεση στο δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας ή με αποστολή εμβάσματος μέσω των ηλεκτρονικών δικτύων internet, phone και mobile banking στο λογαριασμό με αριθ. 080/005126-84 (ΙΒΑΝ: GR96001100800000008000512684 / BIC: ETHNGRAA). Τέλος στο πλαίσιο της συγκέντρωσης χρημάτων για τη συντήρηση του Θεάτρου Δάσους το ΚΘΒΕ αναλαμβάνει μία πρωτοβουλία με στόχο τη διάδραση με το κοινό του, καλώντας όλους να στείλουν μία δική τους φωτογραφία ή βίντεο και να μοιραστούν τις δικές τους αναμνήσεις από το Θέατρο Δάσους (φωτογραφίες ή βίντεο μπορούν να αποστέλλονται στο e-mail ntngreece@gmail.com). Στο τέλος οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του ΚΘΒΕ μαζί με τα ονόματα των δωρητών.

No comments:

Post a Comment