Tuesday, December 20, 2016


5 καλτ ταινίες που πρέπει να δείτε αυτές τις γιορτές



  • Share
  • 5 καλτ ταινίες που πρέπει να δείτε αυτές τις γιορτές
    Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα θα καθίσετε με την κουβέρτα σας και τη ζεστή σας σοκολάτα στον καναπέ, να δείτε τις κλασικές και αγαπημένες ταινίες της εποχής. Άλλωστε χωρίς αυτήν τη συνήθεια, γιορτές δεν γίνονται!
    Σε περίπτωση όμως που δεν ανήκετε στην παραπάνω κατηγορία ατόμων, μην αγχώνεστε γιατί υπάρχει η λύση.
    Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε για πέντε καλτ χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να δείτε τις Άγιες Μέρες που πλησιάζουν και που σίγουρα θα σας κάνουν να μπείτε απόλυτα στο κλίμα της περιόδου!
    1. Miracle on 34th Street: Πρωταγωνίστρια είναι μια μικρούλα, η οποία μεγάλωσε χωρίς να πιστεύει στην ύπαρξη του Άγιου Βασίλη, όλα όμως αλλάζουν όταν συναντήσει έναν άνδρα που η συμπεριφορά του της δείχνει ότι ίσως μάλλον κάνει λάθος.


    2. The Grinch: Αυτή η ταινία σίγουρα βγάζει το παιδί που όλοι κρύβουν μέσα τους στην επιφάνεια, ενώ ο Jim Carrey δίνει για άλλη μια φορά τον καλύτερο εαυτό του στο γυαλί.


    3. It’s a Wonderful Life: Ο George, εύχεται να μην είχε γεννηθεί ποτέ και τότε, πάνω σε αυτήν την υπαρξιακή του κρίση ένας άγγελος έρχεται για να του δείξει τον λόγο της ύπαρξης του. Το μήνυμα της ταινίας, είναι το καλό επιστρέφει στο καλό και τίποτα δεν πάει χαμένο.


    4. Home Alone: Λογικά δεν θα υπάρχει κάποιος που να μην ξέρει έστω τον τίτλο αυτής της ταινίας. Ένα έργο που έχει αφήσει ιστορία και ακόμα, μετά από τόσα χρόνια, ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.


    5. The Nightmare Before Christmas: Λίγο πιο σκοτεινή, με παράξενους ήρωες, ένα αριστούργημα του Tim Burton, θα εντυπωσιάσει ακόμα και εκείνους που απεχθάνονται τα Χριστούγεννα, αλλά ίσως θα καταφέρει να τους αλλάξει και γνώμη.



    No comments:

    Post a Comment