Saturday, December 24, 2016

Ρεβεγιόν σε λαμπερά ξενοδοχεία και εστιατόρια με αστέρια Michelin -10+1 προτάσεις από 77 έως 205 ευρώ

Ρεβεγιόν στην Αθηνα σε λαμπερά ξενοδοχεία και εστιατόρια με   77 έως 205 ευρώ

Αν φέτος πολλοί από εσάς επιλέγετε την πρωτεύουσα για την εορταστική περίοδο και όχι κάποιο από τα αγαπημένα σας σαλέ, τότε θα απολαύσετε τα πιο λαμπερά ρεβεγιόν, αφού τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια βάζουν τα γιορτινά τους και στήνουν τα πιο όμορφα τραπέζια για εσάς και την οικογένεια σας, προσφέροντας σας μοναδικές γευστικές εμπειρίες, μέσα από υψηλής ποιότητας γαστρονομικές δημιουργίες.
Χλιδή, πολυτέλεια, κομψότητα συνδυάζονται με τη φιλόξενη ατμόσφαιρα και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για ακριβά γούστα.
Dionysos Zonar’s
Ελληνική μοντέρνα κουζίνα υψηλών προδιαγραφών κάτω από τη μοναδική θέα της Ακρόπολης. Τα Χριστούγεννα βρίσκονται μια ανάσα μακριά και το εστιατόριο Διόνυσος έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό μενού για κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.
Μενού Παραμονής Χριστουγέννων
  • Σούπα μανιταριών του δάσους με κάστανο και λάδι φουντουκιού
  • Καρπάτσιο φρέσκου τόνου με λαχανικά confit και mesclun
  • Σαλάτα ανάμεικτη με ρόδι, αχλάδι και κατσίκισο τυρί με βινεγρέτ βατόμουρο
  • Galantine γαλοπούλας με παραδοσιακή γέμιση και σάλτσα από ζωμό της
Ή
  • Καρέ μαύρου χοίρου γαλλικής κοπής με πούρε γλυκοπατάτας και ψητό πατσινάκι με σάλτσα από μαυροδάφνη
  • Pave σοκολάτας γάλακτος me feuilletine και κόκκινα φρούτα
  • Mignardises μελομακάρονα - κουραμπιέδες
Το μενού κοστίζει 84 ευρώ ανά άτομο, χωρίς ποτό.
Dionysos Zonar’s: Ροβέρτου Γκάλλι 43, Αθήνα
GB Roof Garden, Μεγάλη Βρεταννία
Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ζωντανεύει το πνεύμα των εορτών και εκπλήσσει τους επισκέπτες του. Στο μοναδικό και ανακαινισμένο πλέον concept store GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία οι ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων θα σας καταπλήξουν! Εκεί θα βρείτε και μια μεγάλη ποικιλία από γλυκά, σοκολατάκια, κέικ και macaron που επιμελείται ο βραβευμένος Γάλλος pastry chef Arnaud Larher. Η γαστρονομική εμπειρία έχει την υπογραφή του Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου, ο οποίος μεγαλουργεί και μαγεύει εσάς και τις οικογένειες σας.
Μενού Παραμονής Χριστουγέννων
  • Βασιλικό καβούρι Bloody Mary
  • Χτένια γκρατινέ με ξηρούς καρπούς, κρέμα αγκινάρας Ιερουσαλήμ και τρούφα
  • Ραβιόλι γεμιστό με πάπια κονφί, βελουτέ καρότο, γκρανόλα με μπαχαρικά και τσάτνεϋ μήλου
  • Σορμπέ ανανά με κόλιανδρο
  • Παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση από κάστανα, κουκουνάρι, ξερά φρούτα και πουρέ από ψητές γλυκοπατάτες
  • Ή
  • Φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος, πουρέ από κάστανα, μανιτάρια μαγειρεμένα με κυδώνια στην κοκοτιέρα
  • «La Boule Reve» by Arnaud Larher
  • Σφαίρα πικρής σοκολάτας με καραμέλα και μπισκουί brownie
Το μενού κοστίζει 205 ευρώ ανά άτομο
GB Roof Garden, Μεγάλη Βρεταννία: Β.Γεωργίου 1Α, Αθήνα
gbroofgarden.gr
gbroofgarden.gr
Tudor Hall, King George
Η τοποθεσία του τού χαρίζει απαράμιλλη θέα στην Ακρόπολη και το εστιατόριο αυτό διαθέτει μοναδική νεοκλασική διακόσμηση, σύγχρονη ελληνική κουζίνα και αυθεντικά κοκτέιλ. Τις γιορτές το Tudor Hall σας χαρίζει μια αξέχαστη γαστριμαγειρική εμπειρία με ζωντανή μουσική με πιάνο, τσέλο, βιολί, κρουστά και φωνή.
Μενού Παραμονής Χριστουγέννων
  • Καρπάτσιο φρέσκου σολομού Σκωτίας και λαυράκι ταρτάρ με αυγοτάραχο Μεσολογγίου, εσπεριδοειδή και βασιλικό
  • Καπουτσίνο από κάστανα με μανιτάρια και κρουτόν φουά γκρα
  • Ραβιόλι με γαρίδες και θαλασσινά, μπισκ αρωματισμένη με Pernod και αφρό λεμονόχορτου
  • Σορμπέ με σαμπάνια, λεβάντα και μύρτιλο
  • Πατροπαράδοτη γεμιστή γαλοπούλα με κάστανα, κουκουνάρι, αυθεντικό γκρέιβι και κράνμπερι
ή 
  • Γουρουνάκι γάλακτος με πουρέ σελινόριζας, ψητά κυδώνια, λάχανο «Sauerkraut» και σπόρους μουστάρδας
  • Σφαίρα πικρής σοκολάτας με «bavaroise» βανίλιας και μπισκουί brownie
Το μενού κοστίζει 185 ευρώ ανά άτομο
Tudor Hall, King George: Βασιλέως Γεωργίου 3, Αθήνα
Βυζαντινό & Galaxy Hilton
Όσοι αναζητούν γνήσιες γεύσεις, μεσογειακής ταυτότητας και ένα περιβάλλον που σαγηνεύει με την απλότητά του, γνωρίζουν πως το Βυζαντινό κατέχει σημαντική θέση στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης. Μινιμαλιστική αισθητική και παράδοση στη γεύση ενώνονται στο ιστορικό ξενοδοχείο Hilton, που και φέτος φόρεσε τα γιορτινά του. Την Παραμονή των Χριστουγέννων, θα μπορέσετε να απολαύσετε έναν πλούσιο εορταστικό μπουφέ με ζωντανή μουσική ενώ την Ημέρα των Χριστουγέννων το εστιατόριο οργανώνει μια εντυπωσιακή γιορτή για εσάς και τα παιδιά σας, με ζωντανή μουσική, παιδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα και βέβαια με τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο μπουφέ που θα κάνει αξέχαστα τα φετινά Χριστούγεννα σε μικρούς και μεγάλους.
Το μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων στο Βυζαντινό κοστίζει 110 ευρώ ανά άτομο.
Το επίσημο δείπνο Παραμονής Χριστουγέννων με μενού 6 πιάτων στο Galaxy Restaurant κοστίζει €145 ανά άτομο – περιλαμβάνει ένα ποτήρι σαμπάνια Mumm, ένα ποτήρι ουίσκι Macallan, δωρεάν πάρκινγκ και ελεύθερη είσοδο στο πάρτι του Galaxy Bar.
Βυζαντινό & Galaxy Hilton: Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα
St George Lycabettus Restaurant
Με πιάτα που απογειώνουν τις γεύσεις της Ελλάδας το St George Lycabettus Restaurant είναι ένα καταπληκτικό εστιατόριο στην Αθήνα με θέα τη μοναδική Ακρόπολη. Για όσους αναζητούν μια απόδραση στην πόλη για τις ημέρες των εορτών, ο executive chef Βασίλης Μήλιος έχει ετοιμάσει πολλά πιάτα!
Μενού Παραμονής Χριστουγέννων στο Red Christmas Dinner, του Le Grand Balcon & La Suite Lounge
  • Αστακόσουπα με αποξηραμένη ντομάτα και αφρό μαυροδάφνης
  • Γαρίδες με καπνιστό χοιρινό κουλί γλυκιάς πιπεριάς, πατζάρι και shisho
  • Σορμπέ φρούτα του δάσους
  • Γαλοπούλα με 2 τρόπους: κάστανα και μπρόκολο με κόκκινα φρούτα
  • Κορμός σοκολάτα με κάστανα, καραμέλα και φραμπουάζ
  • Καφέ – Μινιαρντίζ
Το μενού κοστίζει 85 ευρώ ανά άτομο.
St George Lycabettus Restaurant: Κλεομένους 2, Αθήνα
themargi
themargi
Malabar Inhouse
Το The Margi, της Αθηναϊκής Ριβιέρας υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα μια μια ατμόσφαιρα ζεστή και φιλόξενη και σας καλεί να τα γιορτάσετε με λάμψη και πολυτέλεια. Για εσάς και την οικογένειας έχει ετοιμάσει μια σειρά από πολλές εκδηλώσεις και χάπενινγκς που θα σας κρατήσουν συντροφιά, ενώ εκπλήσσει και με το μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων που έχει την υπογραφή του Παναγιώτη Γιακαλή, στο gourmet δείπνο του Malabar inhouse.
Μενού Παραμονής Χριστουγέννων
  • Τερίνα foie gras με ζελέ από καφέ Arabica & bonbon από μους foie gras
  • Cappuccino πατάτας με φρέσκια τρούφα εποχής και κάστανο
  • Λαυράκι με brunoise σε ζωμό από μύδια και κυδώνια με creme fraiche
  • Carre από μοσχάρι γάλακτος με κρούστα λιαστής ντομάτας πάνω σε γεμιστό macaroni από σπανάκι και μανιτάρια
  • Μελομακάρονο με κρέμα κολοκύθας, παγωτό από μέλι και chips γλυκοπατάτας
Το μενού κοστίζει 98 ευρώ ανά άτομο.
Malabar Inhouse:  Λητούς 11, Βουλιαγμένη
Σπονδή
Το εστιατόριο είναι συνώνυμο της γαστρονομικής υπεροχής και για όσους δεν το γνωρίζουν ξεκίνησε τη λαμπρή του ιστορία το 1996, ενώ έχει αναγνωρισθεί διεθνώς και έχει πάρει μεγάλες διακρίσεις, όπως τα 2 αστέρια Michelin.
Μενού Παραμονής Χριστουγέννων
  • Σολομός ψημένος στο αλάτι / ζωμός μυρωδικών / αλμυρό μπισκότο
  • Φουά γκρα τηγανητό / Ρίζα από Χαιρέφυλλο / Κινέζικο ραπανάκι / Γλυκόριζα
  • Χτένια Μουσελίν Μήλο – Καπνιστό Τσάι / Σαμπαγιόν Τσίκορι – Τοπιναμπούρ
  • Πέρδικα Μανιτάρια μαύρες Τρομπέτες / Τραγανή πατάτα
  • Τυρί Reblochon σε Κρούστα / Chutney Κόκκινα Φρούτα
  • Mont Blanc Κάστανο Αχλάδι / Ρούμι / Καρύδι
  • Το μενού κοστίζει 140 ευρώ ανά άτομο.
Σπονδή: Πύρρωνος 5, Παγκράτι
Electra Metropolis Athens
Στη δημοφιλέστερη περιοχή της πόλης, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο προσφέρει γκουρμέ πιάτα και απολαυστική θέα όλο το χρόνο και ανήκει πια στα «δυνατά χαρτιά».
Μενού Παραμονής Χριστουγέννων
Σούπα κολοκύθας με ψητή καραβίδα και μαύρη τρούφα
Τόνος ταρτάρ με βινεγκρέτ παπάγια και χαβιάρι
Κρέμα φουά γκρα με βατόμουρο, καπνιστή πάπια και μήλο
Σορμπέ κράνμπερι και σαγκουίνι
Ψητή γαλοπούλα με πουρέ ψητής γλυκοπατάτας, γέμιση τρούφας και σάλτσα κράνμπερι
Κορμός σοκολάτα black forest με κρέμα κάστανου και σορμπέ βύσσινο
Το μενού κοστίζει 105 ευρώ ανά άτομο.
Electra Metropolis Athens: Μητροπόλεως 15, Αθήνα
Βαρούλκο Seaside
Ο νέος πολυχώρος του Βαρούλκου έχει μπει στο πνεύμα των γιορτών με τις ατμοσφαιρικές και στολισμένες σάλες του και έχει ετοιμάσει για τους καλεσμένους του ένα νόστιμο θαλασσινό μενού με γεύσεις εμπνευσμένες από τον Λευτέρη Λαζάρου και φόντο τη θάλασσα.
Μενού Παραμονής Χριστουγέννων
  • Ταρτάρ γαρίδας με κονσομέ, ginger, lemongrass και ζελέ καρότου
  • Χτένια με κολοκύθα, σάλτσα εσπεριδοειδών και ψητό καλαμπόκι
  • Γαρίδα jumbo με κους κους αρωματισμένο με παντζάρι και καφέ espresso
  • Cote de veaux με ψητά σπαράγγια, νιόκι και παλαιωμένη παρμεζάνα
  • Mπάρα μους κάστανου σε μπισκότο αμυγδάλου και sorbet μανταρίνι.
Το μενού κοστίζει 85 ευρώ ανά άτομο.
Βαρούλκο Seaside: Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο
facebook
facebook
St*Astra Restaurant, Radisson Blu Park
Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου με καταπληκτική θέα της Ακρόπολης, του Λυκαβηττού και της βραδινής Αθήνας, το βραβευμένο St’ Astra προσφέρει ένα πραγματικό ταξίδι στα μαγικά Χριστούγεννα κάτω από τα άστρα!
Μενού Παραμονής Χριστουγέννων
  • Apéritif & Amuse bouche
  • Βελουτέ κολοκύθας με πορτοκάλι και άρωμα τρούφας
  • Λαυράκι Carpaccio με ροζ πιπέρι και Wakame
  • Σαλάτα Χριστουγέννων με πανδαισία λαχανικών
  • Χοιρινό φιλέτο σοτέ με ραγού άγριων μανιταριών πουρέ και chips από λευκά καρότα
  • Pre-dessert Mont Blanc
  • Πραλίνα με κρέμα λεμόνι brownies και παγωτό πραλίνα-lime
  • Μπουκιές από μελομακάρονα & κουραμπιέδες
  • Καφές & Mignardises
  • Λευκό & κόκκινο κρασί
Το μενού κοστίζει 77 ευρώ ανά άτομο.
St*Astra Restaurant, Radisson Blu Park: Λ. Αλεξάνδρας 10

Electra Palace Athens
Με μεγαλοπρεπές ύφος και με τον αέρα μιας αλλοτινής εποχής, το Electra Palace Athens, ένα φιλόξενο και αριστοκρατικό ξενοδοχείο, βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας. Η κλασική αρχιτεκτονική και η διακόσμηση του ξενοδοχείου εναρμονίζονται με τον πιο όμορφο τρόπο με τα αριστοκρατικά ιστορικά κτίρια της Πλάκας, ενώ η καλαίσθητη πολυτέλειά του συνδυάζεται με την επιβλητική θέα της Ακρόπολης και η Παραμονή των Χριστουγέννων στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο μοιάζει μαγική.
Μενού Παραμονής Χριστουγέννων
  • Amuse bouche & σαμπάνια
  • Σούπα άγριων μανιταριών με άρωμα τρούφας
  • Βασιλική γαρίδα με κινόα και μάραθο
  • Φρέσκα φύλλα σαλάτας με προσούτο Ευρυτανίας και αρσενικό Νάξου
  • Χοιρινό φιλέτο iberico με καπνιστό πουρέ μελιτζάνας και φρέσκα τσιπς πατάτας
  • Ρυζόγαλο με άρωμα κάστανο και αφρό cappuccino
  • Καφές, σπιτικά μελομακάρονα & κουραμπιέδες
Το μενού κοστίζει 95 ευρώ το άτομο
Electra Palace Athens: Νικοδημου 18, Αθήνα

No comments:

Post a Comment