Saturday, December 10, 2016

«Santa Run» στη λεωφόρο Νίκης στις 18 Δεκεμβρίου


Τη συνδιοργάνωση τής χριστουγεννιάτικης δράσης «Santa Run» από τον δήμο Θεσσαλονίκης και τη «Σάντα Ραν Θεσσαλονίκη Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, με στόχο τη συμμετοχή πολιτών που θα τρέξουν φορώντας αγιοβασιλιάτικες στολές, για φιλανθρωπικό σκοπό, στη λεωφόρο Νίκης (από την πλατεία Αριστοτέλους ώς τον Λευκό Πύργο, από τις 20.30 ώς τις 21.00). Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συναυλία στην πλατεία Αριστοτέλους.
Το «Santa Run» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ξεκίνησε πέρσι στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του 20χρονου φοιτητή Μανώλη Βρυωνάκη, που έφερε την εκδήλωση στην πόλη του. Η παρέα του και ο ίδιος, με σκοπό την προσφορά βοήθειας σε συμπολίτες τους, την προβολή της πόλης και τη δημιουργία μιας όμορφης, χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στο κέντρο τής Θεσσαλονίκης, δημιούργησαν το «Santa Run Thessaloniki».
Σημειωτέον ότι «SantaRuns» πραγματοποιούνται τέτοιαν εποχή σε πολλές πόλεις του κόσμου, κυρίως με εθελοντές. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.santarunthessaloniki.gr

No comments:

Post a Comment