Thursday, December 8, 2016

ΑΣΥΛΟ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ

Ένας χώρος με ιστορία δεκαετιών, που, με το πέρασμα της ιδιοκτησίας στην επόμενη γενιά, ανανεώθηκε και ως προς τη διακόσμηση και ως προς το μενού. Διατήρησε, ωστόσο, τα χαρακτηριστικά που κάνουν το «Άσυλο» ξεχωριστό.
juke-box-low
Αυθεντικά αντικείμενα, όπως η ξυλόσομπα, το jukebox, οι φωτογραφίες μεγάλων μορφών του λαϊκού και του ρεμπέτικου τραγουδιού παραμένουν και συνδυάζονται με  καινούρια στοιχεία στο χώρο, όπως το καλαίσθητο μπαράκι, όπου μπορείτε να απολαύσετε απλά το ποτό σας αλλά και την αύξηση του εξωτερικού χώρου.
kokoretsi-piato
Όσο για το νέου μενού; Κατ’ αρχήν μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας από εδώ με καφεδάκι και πρωινό. Από εκεί και πέρα το Άσυλο είναι γνωστό για τις σούβλες του. Καλοψημένα κρεατικά, όπως κοκορέτσι, ελασσονίτικο, κεμπάπ κοτόπουλου ή χοιρινού, μπριζόλα σούβλας είναι μερικές από τις επιλογές που πρέπει να δοκιμάσετε. Θα τα συνδυάσετε με ορεκτικά και σαλάτες που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα αφού ακολουθούν πιο μοντέρνους συνδυασμούς υλικών και το αποτέλεσμα θα σας αφήσει ικανοποιημένους. Η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για να μαζευτούν μεγάλες παρέες ενώ δε λείπουν και οι βραδιές ζωντανής μουσικής (μπορείτε να ενημερώνεστε γι’ αυτές μέσα από τη σελίδα του καταστήματος στο facebook, δείτε στην αρχή της παρουσίασης).
Το Άσυλο ανήκει σε εκείνες τις ταβέρνες της πόλης που έχουν δημιουργήσει μια δική τους παράδοση και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία.

salata-lowasylo-eso-trag-lowasylo-exo-2-lowcafedes-lowfeta-marmelada-low
kokoretsi-lowrafi-christm-low
Περιοχή
Κέντρο
Διεύθυνση
Πανεπιστημίου 2 (Ευαγγελίστρια)

No comments:

Post a Comment