Saturday, December 17, 2016



ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΓΚΑΡΛΑΝΤ-ΚΡΟΣΜΠΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Χριστουγεννιατικο προγραμμα την Δευτερα 19 Δεκεμβριου,8 μμ,στο Μεγαρο Μουσικης Θεσσαλονικης με οργανωτη τον Συλλογο Φιλων Μουσικης Θεσσαλονικης στο πλαισιο των εκπαιδευτικων προγραμματων του.Η εισοδος ειναι ελευθερη.
Προκειται για προβολή δυο ξεχασμένων χριστουγεννιάτικων εκπομπών της 10ετίας του ‘60 με πρωταγωνιστές την Τζούντυ Γκάρλαντ και τον Μπινγκ Κρόσμπυ.

Η εκπομπή της Γκάρλαντ μεταδόθηκε το 1963 και είναι γυρισμένη ολόκληρη σε μια μονοκατοικία, αντίγραφο του σπιτιού στο οποίο κατοικούσε τότε στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια. Μαζί της εμφανίζονται, χορεύουν και τραγουδούν τα παιδιά της, η Λάιζα Μινέλι, η Λόρνα Λουφτ και ο Τζόυ Λουφτ. Επίσης εμφανίζονται ο Τζακ Τζόουνς, ο Μελ Τoρμε, χορωδοί και χορευτές, ενώ ακούγονται τραγούδια των Χριστουγέννων και τραγούδια από μιούζικαλ. 

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Κρόσμπυ συμπαρουσιάζουν η σύζυγος του τραγουδιστή - ηθοποιού, Kάθριν Γκραντ, και ο Τζην Κέλυ. Εμφανίζονται επίσης οι Φρεντ Ασταίρ, Νταίηβιντ Μπόουι, Κάρολ Μπερνέτ, Τζάκι Γκλήζον, Μαίρη Μάρτιν, Μέλμπα Μουρ, Ρόυ Κλαρκ, Τουίγκυ κ.α., σε επιλογές από διάφορες χριστουγεννιάτικες εκπομπές. 
Tα πρόγραμματα  διαρκουν απο  50 -112 λεπτά. 

Επιμέλεια, εισηγητης ο δημοσιογραφος  Λευτέρης Κογκαλίδης.Χορηγος επικοινωνιας Πρακτορειο FΜ104,9

No comments:

Post a Comment