Friday, May 20, 2016

Για το πρώτο του ταξίδι προετοιμάζεται το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο

Για το πρώτο του ταξίδι προετοιμάζεται το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο

AddThis Sharing Buttons
Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο με χωρητικότητα 6.780 επιβαινόντων βρίσκεται στο Σαουθάμπτον για τις τελικές προετοιμασίες πριν το παρθενικό του ταξίδι.
Το αξίας ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων «Harmony of the Seas» υποδέχθηκε λίγος κόσμος σήμερα το πρωί αλλά χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να επισκεφθούν την πόλη το Σαββατοκύριακο για να δουν το γιγάντιο πλοίο πριν μεταφέρει για πρώτη φορά τους ταξιδιώτες.
Μετά τον απόπλου του από το ναυπηγείο στο Saint-Nazaire της Γαλλίας και περνώντας από τη Μάγχη, το «Harmony of the Seas» έφτασε στο Σάουθαμπτον.
Το πρώτο του ταξίδι θα το κάνει την Κυριακή και θα είναι μια τετραήμερη δοκιμαστική κρουαζιέρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Στα τέλη του μήνα θα καταπλεύσει στην καλοκαιρινή βάση του, τη Βαρκελώνη, από όπου θα κάνει κρουαζιέρες στη δυτική Μεσόγειο.
Το κρουαζιερόπλοιο των της Royal Caribbean International διαθέτει 18 καταστρώματα και έχει πλήρωμα 2.100 ατόμων από 77 χώρες, Η πλωτή πόλη του «Harmony of the Seas» έχει και επτά «γειτονιές»: μια 10ώροφη νεροτσουλήθρα που είναι η μεγαλύτερη στη θάλασσα, 23 πισίνες, 20 τραπεζαρίες, 52 δέντρα, εξομοιωτές σέρφινγκ, ρομπότ που σερβίρουν στα μπαρ του, καζίνο και τείχη αναρρίχησης.
harmony1harmony2harmony3harmony4harmony5harmony6harmony7

No comments:

Post a Comment