Tuesday, May 31, 2016


 

Η φετινή γαστρονομική έκπληξη της Μυκόνου! 


Η φετινη γαστρονομικη εκπληξη της Μυκονου! Ειμασταν εκει για την πρωτη... δοκιμη!(photos)


Είναι το νέο εστιατόριο που φέτος θα αναδείξει την Αγία Άννα, στον Καλαφάτη, σε top γαστρονομικό προορισμό. Όσο για το ποιος μας το συστήνει; Η ομάδα του γνωστού εστιατορίου (στη Μύκονο, στην Κηφισιά και το Κολωνάκι) Nice n Easy!
Εκτός από την επιτυχημένη «συνταγή» με τον healthy προσανατολισμό που πρώτος σύστησε στο ελληνικό κοινό, ο αγαπημένος chef Χρήστος Αθανασιάδης (Chris Athanasiadis) ήρθε να προτείνει αυτή τη φορά μια farm to table cuisine που συγκίνησε από την πρώτη δοκιμή τους γευστικούς μας κάλυκες με μια ελληνική δημιουργική νησιώτικη κουζίνα στην πιο φινετσάτη της εκδοχή! Βασισμένη σε συνταγές και υλικά των νησιών μας, δίνει σαφή έμφαση και στα μυκονιάτικες παραδοσικές συνταγές... Είναι από εκείνες τις φορές, που ένα πιάτο, εκτός οτι μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής, εξιτάρει τις αισθήσεις. Η ευφάνταστη παρουσία τους είναι μόνο η αρχή, με τις γεύσεις και τους εμπνευσμένους συνδυασμούς να συνηγορούν σε ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα! Μια εμπειρία που αξίζει να προσθέσετε στην must do λίστα σας! Πάρτε μια μικρή γεύση από το τι μας επιφυλάσσει για το φετινό καλοκαίρι...
Αποδομημένη κρεμμυδόπιτα με μους από ξινοτύρι για αρχή...

Παντζαροσαλάτα με παγωτό παντζάρι (made by Nick Koukiasas) με χώμα ελιάς με σμέρουρα και με "κιμωλιά" ή αλλιώς mass mellow από ξινοτύρι!

Η χωριάτικη σαλάτα... αλλιώς!!

Τατάκι με κινόα

Crispy καλαμάρι με μελιτζανοσαλάτα

Ψαρόσουπα...

Mαύρο κοτοπούλο με κόλλυβα και πουρέ

Αρνάκι με πουρέ ρεβυθάδας και κύμινο

Αφήστε χώρο για τα επιδόρπια...




Info
Παραλία Αγ. Άννας, Καλαφάτης , Μύκονος
T +30 2289 072130
W www.niceneasy.gr

No comments:

Post a Comment