Saturday, May 28, 2016

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΜΕ ΞΕΝΑΓΟ ΤΗΝ 'ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ'


Άλλο ένα σαββατοκύριακο ξεκινάει στην πόλη και φέρνει μαζί του εκδηλώσεις και δράσεις, αρκετές από αυτές με ελεύθερη είσοδο. Μία μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης, μία γιορτή πολυγλωσίας, πράσινες πολιτιστικές διαδρομές και ένα ηλιοβασίλεμα ξανά στον θερμαικό. Μία δημιουργική βόλτα γύρω από την πλατεία Άθωνος και πολλά ακόμα σε ένα σαββατοκύριακο που χωράει μικρούς και μεγάλους με φόντο τις μεγάλες πόρτες των οινοποιείων που ανοίγουν ξανά.
Oι Polkar live στο Eightball !
Λίγο πριν ανοίξουν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη, οι Polkar έρχονται στo Eightball club στα Λαδάδικα, με σκοπό να στήσουν ένα εκρηκτικό live. Τέσσερις μήνες μετά από το θρυλικό live τους στην Θεσσαλονίκη και έχοντας κυκλοφορήσει το νέο τους single “Το τραγούδι της καλής παντρειάς”, οι Polkar επιστρέφουν για να παρουσιάσουν το ανανεωμένο set τους με σκοπό να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να καταλήξουν οι θαμώνες του Eightball “μεθυσμένοι χορευτές που τραγουδάνε φάλτσα” (-Polkar στα Σλάβικα). Το live θα ξεκινήσει μετά τον τελικό του Champions League.
69dc20be-e455-4eda-9236-2d9079825e1e
*Σάββατο 28 Μαϊου στις 22:30, Eightball Club (Πίνδου 1 Λαδάδικα), είσοδος ελεύθερη
«Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη» στη Ρωμαϊκή Αγορά
«Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη», η αυθεντική αναπαράσταση της πιο συγκλονιστικής Δίκης στην ιστορία του πολιτισμού, για μια τελευταία παράσταση στη Θεσσαλονίκη. Η παράσταση, που καθήλωσε χιλιάδες θεατές, στην αρχαία ελληνική γλώσσα, (με υπέρτιτλους στα νέα ελληνικά και στα αγγλικά), σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 στη Ρωμαϊκή Αγορά, με ελεύθερη είσοδο.
PHOTO_APOLOGIA7
*Ρωμαϊκή Αγορά, Σάββατο 28 Μαΐου 2016, στις 21.00, Ελεύθερη είσοδος
Aνοίγουν ξανά οι πόρτες των οινοποιείων!
Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μαΐου αναμένεται να γεμίσει κυριολεκτικά γεύσεις, αρώματα οίνων και εξορμήσεις στα φρούρια του κρασιού, καθώς οι «Ανοιχτές Πόρτες» επιστρέφουν για 13η χρονιά και περιμένουν τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις!Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ, οι οινοπαραγωγοί-μέλη της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» που ανήκουν στο οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», περιμένουν τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για μία υπέροχη εμπειρία πίσω από τις πόρτες των “ναών” του κρασιού. Η είσοδος στα οινοποιεία είναι δωρεάν και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προγραμματίστε το σαββατοκύριακο στις 28 & 29 Μαΐου, ακολουθώντας μία ή και περισσότερες από τις 8 Διαδρομές του οινοτουριστικού δικτύου των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος».
*Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τις διαδρομές ΕΔΩ
Το “Παλτό” στο Θέατρο Τ 
Ένα παλτό, για να μας προστατεύει από το κρύο, είναι απαραίτητο. Ένα ακριβό παλτό από την άλλη σημαίνει πολλά παραπάνω. Με πολύ χιούμορ, τρυφερότητα αλλά και κάποια θλίψη, ο Γκόγκολ καταγράφει στο Παλτό την «τραγωδία» ενός ταπεινού δημοσίου υπαλλήλου, που οδηγημένος από την ανάγκη αλλά και κάποια ματαιοδοξία αποφασίζει να αγοράσει, κάνοντας αιματηρές οικονομίες, ένα πολύ ακριβό παλτό. Ένα παλτό που θα τον κάνει προς στιγμή να κερδίσει την προσοχή και τον θαυμασμό των συναδέρφων του. Η τύχη όμως θα του παίξει ένα άσχημο παιχνίδι και θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλο το γραφειοκρατικό κατεστημένο ενός εχθρικού προς τον πολίτη κράτους, αλλά και με νοοτροπίες που εντείνουν ακόμα περισσότερο τη μοναξιά και την κοινωνική απομόνωση.
*Θέατρο Τ, Παραστάσεις: Παρασκευή & Σάββατο στις 21:30 και Κυριακή στις 20:00, Τιμές εισιτηρίων: 7 € (γενική είσοδος), Κρατήσεις Θέσεων: Στο ταμείο του Θεάτρου Τ, Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16, τηλέφωνο 2310854333
Ηλιοβασίλεμα στον Θερμαικό ξανά
Η ομάδα του Τhessaloniki Walking Tours σαλπάρει με την υπέροχη «Αλκυώνη» Aeolus Yachting και 8 τυχερούς, από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης για να μοιραστεί παρέα ένα ξεχωριστό κυριακάτικο απόγευμα. Καπετάνιος ο Νίκος Κούβακας και ξεναγός ο Τάσος Παπαδόπουλος, πανέτοιμοι αμφότεροι για μια θαλάσσια διαδρομή γεμάτη από άγνωστες ιστορίες από την πόλη. Βυθισμένα τείχη, ένα ναυάγιο, εμπορικά πλοία που μόλις ανάβουν τα φώτα, η σχέση της Θεσσαλονίκης με το υδάτινο στοιχείο βρίσκονται στο κέντρο μιας απολαυστικής αφήγησης που συνοδεύεται από καλό κρασί και ελαφρύ δείπνο. Η Καλαμαριά, το Ντεπώ, το Λιμάνι, η αγκαλιά της Αριστοτέλους έτσι όπως προσεγγίζονται από την θάλασσα συνθέτουν μια γοητευτική εικόνα λουσμένη στο φως του ηλιοβασιλέματος.
*Σάββατο 28 ΜαΪου, Αναχωρούμε στις 17:30 και δένουμε τρείς περίπου ώρες αργότερα. 
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 8 άτομα, Πληροφορίες/ κρατήσεις: info@thessalonikiwalkingtours.com & 6978186900- 1
Επιστρέφει η γιορτή πολυγλωσσίας με πλούσιο πρόγραμμα
Η Γιορτή Πολυγλωσσίας επιστρέφει αυτή την εβδομάδα για τέταρτη φορά στην Θεσσαλονίκη, φέρνοντας μαζί της άπειρες δράσεις και ένα πλούσιο πρόγραμμα! Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πολιτιστικοί και μορφωτικοί φορείς της πόλης μας, ξένα Ινστιτούτα και σωματεία, φυσικοί ομιλητές, σχολεία, μη κυβερνητικές οργανώσεις και άλλοι. Συνολικά στις εκδηλώσεις θα πάρουν μέρος 105 φορείς και θα παρουσιάσουν 220 διαφορετικές δράσεις. Η 4η Γιορτή της Πολυγλωσσίας «Θεσσαλονίκη, Πολύγλωττη πόλις 2016» προσκαλεί ουσιαστικά τους νέους και τους μεγαλύτερους να ανακαλύψουν την ποικιλία και τον πολιτισμικό πλούτο των γλωσσών, συμμετέχοντας στα πολλά και διαφορετικά πολυγλωσσικά πολιτιστικά της δρώμενα.
Afisa_poly_2016
*στις 27, 28 και 29 Μαΐου 2016, σε διοργάνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης, δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των δράσεων ΕΔΩ.
Επιστρέφουν οι “Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές”
Οι «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» επιστρέφουν και φέτος σε όλη τη χώρα, με πλήθος εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό και τη μαθητική κοινότητα, από τις 26 έως τις 29 Μαΐου με ελεύθερη είσοδο για όλους. Οι «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» σχεδιάστηκαν από τη Διεύθυνση Μουσείων στο πλαίσιο της συμμετοχής στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Εκπαίδευση στην Αειφόρο Ανάπτυξη. Σκοπός της δράσης είναι η προαγωγή της βιώσιμης ανάπτυξης με την εκπαίδευση των πολιτών σε θέματα προστασίας και ανάδειξης του πολιτιστικού πλούτου και του φυσικού περιβάλλοντος και κάλλους της χώρας. Από την Πέμπτη 26 Μαΐου έως την Κυριακή 29 Μαΐου οι διοργανωτές προσκαλούν το κοινό να ενημερωθεί αλλά και να ψυχαγωγηθεί συμμετέχοντας σε ενημερωτικές παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, θεματικές ξεναγήσεις, περιηγήσεις, περιπάτους, πεζοπορίες, ποδηλατικές διαδρομές, καλλιτεχνικά δρώμενα και πολλά ακόμα.
*Δείτε όλες τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στην Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβανομένου και του σαββατοκύριακου ΕΔΩ.
Την Παρασκευή μία μοναδική συναυλία NATASSA MARE MOYMTZIΔΟΥ & ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ TRIO
Η ελληνίδα ερμηνεύτρια Νατάσσα Μάρε Moυμτζίδου σε συνεργασία με το τρίο των «ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ» παρουσιάζουν ένα συναυλιακό δρώμενο που επιτυγχάνει, σε μία συναρπαστική μουσική διαδρομή, τον εναγκαλισμό του κλασσικού ήχου του trio με τις jazz διαδρομές και τους ελεύθερους φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς της ερμηνεύτριας. Το αποτέλεσμα καταφέρνει να εμβαπτίσει τις εκλεκτές μουσικές επιλογές από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο στο σύγχρονο ηχοχρωματικό τοπίο, μέσα από την ιδιαίτερη πάντοτε θεατρικότητα και φωνητική δεινότητα της Νατάσσας Μάρε Μουμτζίδου.
*Παρασκευή 27 Μαϊου 2016, Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1, Τηλ: 2310 287724, 2310 589172-175), Ώρα προσέλευσης: 21:00, Γενική είσοδος: 7€ , Άνεργοι / φοιτητές: 4€
Το σαββατοκύριακο πάρτι για τα 30 χρόνια του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ
Γιορτάζοντας τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, το Τμήμα Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ διοργανώνει ένα τριήμερο εκδηλώσεων με επίκεντρο τη μουσική. Ύστερα από μία ημερίδα στην οποία θα παρουσιαστεί το εύρος των εκπαιδευτικών και ερευνητικών του δράσεων (Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, 27/5, 09:30-12:30), ακολουθεί ένας τριήμερος μουσικός μαραθώνιος με συμμετοχή φοιτητών, αποφοίτων και καθηγητών του τμήματος. Σε τρεις χώρους (το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών στις 27/5, το Τμήμα Μουσικών Σπουδών στη Θέρμη στις 28/5 και το Βασιλικό θέατρο στις 29/5) και σε δύο σκηνές στον κάθε χώρο, θα ξεδιπλωθεί μία ατέρμονη γιορτή μουσικής δημιουργικότητας που περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος μουσικών στυλ.
μουσικών σπουδών
*27/5, Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών: 09:30-24:00
28/5, Τμήμα Μουσικών Σπουδών (Πανεπιστημιούπολη Θέρμης – Απέναντι από τον οικισμό Λήδα Μαρία), 11:00-24:00
29/5, Βασιλικό θέατρο, 12:00-23:00
Το Σάββατο δημιουργική βόλτα γύρω από την πλατεία Άθωνος με τους Handpeak!
Δεν είναι η μεγαλύτερη πλατεία της πόλης, ούτε η πιο εντυπωσιακή. Το σκηνικό της λιτό: λίγα δέντρα, ένα συντριβάνι, μερικά παγκάκια και συνήθως δεκάδες περιστέρια που αναζητούν σε αυτό το «ξέφωτο» την τροφή τους. Κι όμως, η Πλατεία Άθωνος αποτελεί σημείο αναφοράς, καθώς ακριβώς δίπλα της απλώνεται η ομώνυμη γειτονιά, ένας από τις πιο γνωστούς και αγαπητούς προορισμούς της Θεσσαλονίκης. Στα στενά γύρω από την πλατεία μία συμπαγής κοινότητα αντιστέκεται πεισματικά στις επιταγές και στις ανακατατάξεις των καιρών και απαντά με δημιουργία, τέχνη και πολιτισμό. Με την περιήγηση αυτή γνωρίζουμε από κοντά όχι μόνο τους εκπροσώπους της, τα εγχειρήματα και τα χειροτεχνήματά τους, αλλά και τις γενναίες προσπάθειές τους να αναβαθμίσουν και να ζωντανέψουν ξανά μία ιστορική γειτονιά…
6204e0be-6de2-47d1-bf50-0dbfb7f3f091
*Σάββατο, 28 Μαΐου 2016, 11:00-14:00, κόστος συμμετοχής ανά άτομο: 7€ – (παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν), μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12 άτομα, σημείο συνάντησης: Πλατεία Άθωνος, Δηλώσεις συμμετοχής: www.handpeak.gr – η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη
ΤrioFor – ΤΟ Ωδείο πάει στο Μουσείο: δεύτερη συναυλία του κύκλου μουσικής δωματίου
Το Κέντρο Μουσικής και Χορού Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει τη δεύτερη συναυλία του κύκλου μουσικής δωματίου του Δημοτικού Ωδείου Θεσσαλονίκης για το έτος 2016. Το “TrioFor” ιδρύθηκε το 2009. Αποτελείται από τη Γκρέτα Παπά (βιολί), την Μαρία Ανισέγκου (βιολοντσέλο) και τον Τριαντάφυλλο Λιώτη (πιάνο). Έχει εμφανισθεί στη Θεσσαλονίκη, στις Σέρρες κι έχει αποσπάσει τιμητικό έπαινο στον διαγωνισμό μουσικής δωματίου της Helexpo to 2010.
Το “TrioFor” στοχεύει στο να προσφέρει φρέσκιες και δυναμικές ερμηνείες σε σημαντικά έργα του μουσικού ρεπερτορίου.
unnamed
*Tην Παρασκευή 27 Μαΐου, ώρα 20.30 στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Eπίδειξη μαγειρικής από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας
Στην επίδειξη μαγειρικής με προϊόντα που παράγονται στο Θερμαϊκό κόλπο, η οποία θα γίνει στα πλαίσια εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στην παραλία Θεσσαλονίκης, θα συμμετάσχει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος. Οι chef της Λέσχης θα ετοιμάσουν μυδοπίλαφο με τη χρήση ρυζιού και μυδιών που έχουν εξασφαλιστεί από ντόπιους παραγωγούς. Η επίδειξη θα γίνει στο χώρο δίπλα από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, σε ένα από τα σπιτάκια που θα εγκαταστήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης, με τις εκδηλώσεις να διοργανώνονται από τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα και το ΕΚΒΥ – Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων Υγροτόπων, με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, και θέμα που αφορά το Θερμαϊκό Κόλπο.
*το Σάββατο 28 Μαΐου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι, δίπλα από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς
Tο Σάββατο σεμινάρια capoeira από τη Βραζιλία σε ένα γκράντε event χορού!
Δάσκαλοι της capoeira από τη Βραζιλία και την Ευρώπη θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να παραδώσουν σεμινάρια σε μικρούς και μεγάλους μαθητές και να παρευρεθούν σε αυτή τη μοναδική τελετή με χορό, παιχνίδι, πάρτυ και βραζιλιάνικο show! Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής capoeira το Σάββατο 28 Μαΐου στο Θέατρο Κήπου θα ανακηρυχθεί ανώτατος δάσκαλος (Μestre),o Έλληνας, μαθητής του Mestre Pitbull, Contra-Mestre Lingerinho από την σχολή της Κομοτηνής, ενώ ο βραζιλιάνος συνοδοιπόρος και μαθητής του, Professor Τοrneiro θα ανακηρυχθεί σε Contra-Mestre! Ο σύλλογος Jacobina Arte του δάσκαλου Pitbull έχει μια ιστορία 16 χρόνων και μπορεί κανείς να μάθει την capoeira regional σε διάφορες σχολές-παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας από τη ΧΑΝΘ.
*Σάββατο 28 Μαΐου, Θεσσαλονίκη, Θέατρο Κήπου, ώρα 18.30
Η Τούμπα θα γίνει “Άνω Κάτω” 
Ο πολιτιστικός σύλλογος φίλων Τούμπας “Άνω Κάτω” έχει ετοιμάσει ένα τριήμερο γεμάτο δρώμενα για την “Γιορτή Άνοιξης 2016”. Μία γιορτή, ένας σύλλογος και όλοι οι Τουμπιώτες σκοπεύουν να γίνουν θετικά “Άνω Κάτω” αυτό το παρασκευοσαββατοκύριακο με αρκετή παράδοση, χορευτικά συγκροτήματα, πολλή μουσική, παιδικά εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις και πολλά ακόμα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:
302c4dd0-705e-4b88-b6b5-3712c737592f
*27,28,29 Μαίου, στο πάρκο μεταξύ του Ιερού Ναού Αγ.Βαρβάρας Α.Τούμπας και γηπέδου ΠΑΟΚ. Είσοδος από οδό Διδασκάλου Βασιλείου Αδαμίδου 14, με ελεύθερη είσοδο για όλους. Περισσότερες πληροφορίες τόσο για τον σύλλογο όσο και για τις δράσεις τους στο anwkatw.gr
Το Σάββατο στην Παραθινούπολη, την μεγαλύτερη
Tο παιδικό φεστιβάλ «ΠΑΡΑΘΙΝΟΥΠΟΛΗ», το μεγαλύτερο στη Βόρεια Ελλάδα που πραγματοποιεί ο Δήμος Καλαμαριάς για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας έως 12 ετών, ανοίγει την ερχόμενη Τρίτη 24 Μαΐου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29 Μαΐου στην πλαζ Αρετσούς και στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού. Η φετινή «Παραθινούπολη» που έχει ως θέμα «Ο κόσμος μας μέσα από τα μάτια των παιδιών» συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας, και με πολύ μεράκι, διάθεση, ζωντάνια και ποικιλία χρωμάτων ο παρά θιν΄ αλός χώρος της Αρετσούς μεταμορφώνεται αυτές τις ημέρες σε μια μαγική πόλη, σε μια Παραθινούπολη, στην οποία πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά και σε «δεύτερο» ρόλο όλοι οι υπόλοιποι (εμψυχωτές, παιδαγωγοί κλπ.)
Το πρόγραμμα του Σαββάτου είναι ανοιχτό για όλη την πόλη, μικρά και μεγάλα παιδιά:
Σάββατο 28 Μαΐου πρωί, 11 π.μ -2 μ.μ. Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (Δημαρχείο Καλαμαριάς)
• Εργαστήρια μοντέρνου χορού HIP HOP, μιούζικαλ και Σκυταλοδρομίες από την ομάδα ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
• Εργαστήριο κόμικς και animation με την ομάδα ADD ART
• Δρώμενο σύγχρονου τσίρκου με την ομάδα KIRKO.
Σάββατο 28 Μαΐου απόγευμα, 6-10μ.μ, Πλαζ Αρετσούς
ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΣ – ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΔΡΑΣΕΩΝ, 6-9 μ.μ.
Δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικά προγράμματα, πρωτότυπες δράσεις και παιχνίδια
Μικρή σκηνή
7:30 μ.μ. “Ice Dream”, παράσταση κουκλοθεάτρου από την ομάδα FORTUNATI Puppet Theater
Κεντρική σκηνή
9.00 μ.μ. “Ο Πέτρος και ο λύκος, άκου να δεις!”, μουσικοθεατρική παράσταση, από την Παιδική Σκηνή “Μουσικό Παιχνιδοθέαμα” του Κρουστόφωνου
Την Κυριακή στο ανάκτορο του Γαλερίου μία συναυλία αλληλεγγύης!
Συναυλία αλληλεγγύης διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της ΠΚΜ, στη Θεσσαλονίκη, με τίτλο «Η Πόλις Εάλω» και σύνθημα «Πολεμάμε την κρίση». Στη συναυλία θα διαβαστούν ποιήματα και θα ακουστούν θρηνώδη άσματα για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης από επώνυμους τραγουδιστές.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και απαγγελία ποιημάτων θα γίνει από τους Κώστα Σαντά και Δημήτρη Κολοβό. Τραγούδια για την Άλωση από το Σωματείο Ιεροψαλτών «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» και τους Κυριακή Δερέμπεη, Μαρία Σπυριδωνίδου, Βασίλη Μιχαηλίδη, Γιώργο Σοφιανίδη, Γιάννη Κατωτοικίδη και Αλέξη Στεφανίδη με τους μαθητές του.
*Κυριακή 29 Μαΐου στις 8 το βράδυ, στο ανάκτορο του Γαλερίου (Πλατεία Ναυαρίνου), η είσοδος είναι ελεύθερη με προαιρετική δωρεά συσκευασμένων τροφίμων)
Την Κυριακή στο ομορφότερο SUN:SET της πόλης
Ο δημιουργός των Best Seller συλλογών “Sunset and Sunrise” και “La Suite”,
και παραγωγός του BEST 92.6 επιστρέφει, για μία και μόνο εμφάνιση, στο ομορφότερο ηλιοβασίλεμα της Θεσσαλονίκης. Με αφορμή τη νέα του συλλογή ‘’Sun:Set 4’’, ο βραβευμένος DJ Αλέξανδρος Χριστόπουλος ανεβαίνει στα decks του Navona για ένα μοναδικό Sun:Set cocktail party!
Bottle Service & Dinner Table Reservations: +30 2310 897444 (Limited Availability).
*Κυριακή 29 Μαΐου, στις 17:30, Navona Aperitivo & Italian Flavors, Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Τηλέφωνο Κρατήσεων 2310 897 444

No comments:

Post a Comment