Tuesday, May 24, 2016

Πώς η Celine Dion κατάφερε να συγκινήσει το κοινό των Billboard Music Awards

Εκτύπωση
Πολλά και διάφορα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στα Billboard Music Awards, από το κάπως «έξαλλο» κόκκινο χαλί μέχρι την εντυπωσιακή εμφάνιση της Britney Spears πάνω στη σκηνή που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, αλλά αυτή για την οποία μιλούν ακόμα όλοι, είναι η Celine Dion.
celine dion billboard
Η 48χρονη ντίβα της μουσικής βραβεύτηκε με το Icon Award για το έργο και την παρουσία της στη μουσική σκηνή. Την παρουσίαση του βραβείου έκανε ο Seal, ενώ η απονομή του συνοδεύτηκε από ένα βίντεο-φόρο τιμής στη Dion και, φυσικά, το θερμό χειροκρότημα του κοινού. 
Η εν λόγω τιμή ήρθε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της Dion, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια έχασε μέσα στο 2016 όχι μόνο τον σύζυγό της, René Angélil, αλλά και τον αδερφό της Daniel. Και οι δυο τους πέθαναν έπειτα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο.
Όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, η συγκίνηση της Celine Dion ήταν έντονη κατά την παραλαβή του βραβείου της, ενώ κορυφώθηκε όταν ο νεαρός γιος της, René-Charles Angelil, έκανε έκπληξη στην μητέρα του, παραδίδοντάς της προσωπικά το βραβείο. «Rene, αυτό είναι για εσένα. Η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί», είπε η Dion σηκώνοντας το βραβείο ψηλά.
Πριν από αυτό ωστόσο, η Dion είχε ήδη κάνει άπαντες στο κοινό να βουρκώσουν/ανατριχιάσουν/πλαντάξουν, ερμηνεύοντας συγκλονιστικά το «The Show Must Go On» των Queen, ένα τραγούδι που για την ίδια περιγράφει, λίγο-πολύ, την παρούσα φάση της ζωής της.
celine dion billboard
celine dion billboard
celine dion billboard
Αρκετοί διάσημοι, μάλιστα, έσπευσαν στο Twitter για να δηλώσουν τον θαυμασμό τους και τη συμπαράστασή τους στη Dion.

No comments:

Post a Comment