Wednesday, May 25, 2016

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ MIRAGGIO RESORT


















Το πιο πρόσφατο, υπερπολυτελές, ξενοδοχειακό συγκρότημα της Χαλκιδικής, ανοίγει την Παρασκευή 27 Μαΐου με τουρίστες από τη Δυτική Ευρώπη και τη Ρωσία.
Την Παρασκευή, 27 Μαΐου, ανοίγει στο Κάνιστρο Χαλκιδικής το εντυπωσιακό Miraggio Thermal Spa Resort, της εταιρείας Med Sea Health.

To παραθεριστικό συγκρότημα που διαθέτει μαρίνα με προβλήτα μήκους 110 μέτρων, ανοίγει με πληρότητα 60% για το μήνα Ιούνιο, έχοντας προσελκύσει ήδη τουρίστες από την Αγγλία - τους περισσότερους σε αριθμό- τη Γερμανία, τη Ρωσία και τη Γαλλία, ενώ οι κρατήσεις για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο είναι στο 30% της δυναμικότητας και αυξάνονται με ταχύ ρυθμό.

To Μiraggio, που αποτελεί δημιούργημα Ρώσων και Ελληνορώσων επενδυτών, στις 27 Μαΐου ανοίγει για τους τουρίστες στο σύνολό των χώρων και των υπηρεσιών του. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι το όλο σχέδιο των επενδυτών περιλαμβάνει, τη δημιουργία, σε όμορη έκταση, παραθεριστικού χωριού. Το συνολικό ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε περίπου 120 εκατ.ευρώ.

Το Μiraggio, το οποίο αναπτύχθηκε σε έκταση 330 στρεμμάτων, είναι χτισμένο αμφιθεατρικά με θέα προς τον κόλπο του Τορωναίου και την Σιθωνία. Διαθέτει 300 πολυτελείς σουίτες και δωμάτια τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά 900 άτομα.

Ξεχωριστή θέση στο Miraggio έχει το Myrthia Thermal Spa, το κέντρο ευεξίας, αναζωογόνησης και αισθητικής, με ιαματικά νερά, που αναπτύσσεται σε επιφάνεια 3.000 τμ και σε δύο επίπεδα. Μεταξύ άλλων το Spa περιλαμβάνει 7 σύγχρονα δωμάτια θεραπείας, πισίνες ιαματικού νερού και συστήματα υδροθεραπείας.
Επίσης, δεν μπορεί παρά να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στη μαρίνα η οποία μπορεί να φιλοξενήσει 81 σκάφη μήκους έως 40 μέτρα. Η μαρίνα θα αρχίσει να λειτουργεί στις 10 Ιουνίου και για όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Ακόμη, το ξενοδοχείο διαθέτει 10 εστιατόρια και μπαρ, ένα ειδικό Kid's Planet για παιδιά και ένα σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο δυναμικότητας 450 ατόμων.
Το Miraggio Thermal Spa Resort, αναμένεται να συμβάλλει στην προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού στη Χαλκιδική αλλά και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα λειτουργήσει φέτος από τις 27 Μαΐου έως τις 31 Οκτωβρίου.











No comments:

Post a Comment