ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΗΣΙΔΗΣ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΕΛΕΛΙΔΗΣ,ΓΕΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ GRAND HOTEL PALACEΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΝΤΖΟΣ,EXECUTIVE CHEF ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.ς |
To βραβείο SILVER στην κατηγορία Restaurant Concept έλαβε το νέο bar- restaurant “Seros Prime Dining”, που διανύει μόλις τον 4ο μήνα λειτουργίας του, στην Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2016, που πραγματοποιηθηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Tα εκλεκτά ποιοτικά εδέσματα που προσφέρει, είναι βασισμένα στις καλύτερες πρώτες ύλες απ’ όλο τον κόσμο, όπως το αυθεντικό μοσχαρίσιο κρέας Wagyu Kobe Beef, η Bistecca Fiorentina Chianina και το USDA Prime Black Angus Beef.
Σε συνδυασμό με τα signature dishes, τα μοναδικά επιδόρπια δια χειρός του executive Chef Βασίλη Τσόντζου και τις επιλεγμένες ετικέτες από την κάβα του Grand Hotel Palace, το “Seros Prime Dining” (Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη), κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις.
Στη μεγάλη γιορτή του ελληνικού τουρισμού, όπου παρεστησαν περισσότερα από 650 στελέχη και προσωπικότητες του χώρου, με παρουσιαστές τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, βραβεύθηκαν βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων και φορέων σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure και πρωτοβουλίες οι οποίες ενισχύουν την καινοτομία και την ποιότητα του ελληνικού τουρισμού.
Η μεγάλη βραδιά είχε στιγμές ενθουσιασμού και συγκίνησης, χαμόγελα, κέφι και με γρήγορο ρυθμό κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο.
Στην σκηνή ανέβηκαν για να παραλάβουν τα βραβεία τους ιδιοκτήτες ξεχωριστών μικρών μονάδων αλλά και εκπρόσωποι κάποιων από τα κορυφαία ξενοδοχεία της χώρας.
Τα Tourism Awards 2016 διοργάνωσε η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ.
No comments:
Post a Comment