Saturday, April 30, 2016

 

Porto Hydra: Η ''Βενετία'' του Σαρωνικού!

Porto Hydra: Η ''Βενετια'' του Σαρωνικου!
Το  Porto  Hydra ξεπροβάλλει στην Ερμιόνη, απέναντι από το νησί της 'Υδρας, τόπος μοναδικών εξορμήσεων μπροστά σε μια πεντακάθαρη θάλασσα βραβευμένη επί 19 συνεχή χρόνια με τη γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης.
Το κεντρικό συγκρότημα αποτελείται από 7 πτέρυγες που με τα μπάγκαλόους και όλες τις δευτερεύουσες εγκαταστάσεις συνθέτουν ένα πανέμορφο σύνολο.
Η εντυπωσιακή πισίνα βρίσκεται στο κέντρο του συγκροτήματος σε μικρή απόσταση από την πλαζ ενώ η ιδιόκτητη μαρίνα μπορεί να φιλοξενήσει 60 περίπου σκάφη. 'Eνα δίκτυο πλωτών καναλιών μήκους 3000 μ.ενώνει το Porto  Hydra Hotel με το  Porto  Hydra Village ένα παραμυθένιο χωριό με λουλουδιασμένους κήπους γραφικές γέφυρες και κατακάθαρα κανάλια που επιβεβαιώνουν τον χαρακτηρισμό που έδωσε το γερμανικό περιοδικό STERN «Βενετία του Σαρωνικού».
Οι πολυτελείς παροχές του συγκροτήματος και η προνομιακή μεταχείριση των φιλοξενούμενων, εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που έχει βραβευθεί με το Διεθνές 'Οσκαρ Τουρισμού και το βραβείο Εξαιρετικών Υπηρεσιών της R.C.I.
Το  Porto  Hydra έχει στη διάθεσή σας μια σειρά από χώρους εστίασης που μπορείτε να χαρείτε το φαγητό σας όπως και τις ιδανικότερες εγκαταστάσεις για τις διακοπές σας.
Το κεντρικό εστιατόριο ΑΠΟΛΛΩΝ με τον κήπο και τις βεράντες του μπορεί να φιλοξενήσει έως και 1000 άτομα τόσο στις εξωτερικές βεράντες του όσο και στους εσωτερικούς του χώρους. Στο συγκεκριμένο εστιατόριο προσφέρονται γεύματα με ειδικά γευστικά θέματα ('Απω Ανατολή,  Ελλάδα, Δώρα της Θάλασσας,  Ιταλία,  Μεξικό, κ.α.).
Το Βeach Bar του  Porto  Hydra που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παραλία , δίνει τη μοναδική δυνατότητα στους φιλοξενούμενούς μας να κάνουν το μπάνια τους και ότι ώρα επιιθυμούν να πάρουν το γεύμα τους. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού διοργανώνονται ειδικές βραδιές στην παραλία με barbeque και πολλές εκπλήξεις.
Το πιάνο μπαρ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ , δίπλα στην πισίνα του συγκροτήματος είναι ανοιχτό από τις 10.00 - 01.30 και μπορεί να καλύψει κάθε σας επιθυμία. Τις βραδινές ώρες έχει ζωντανή μουσική από ένα μουσικό τρίο και κάθε βράδυ δίνονται χορευτικές παραστάσεις από επαγγελματικά χορευτικά συγκροτήματα απ όλο τον κόσμο που προσκαλεί το  Porto  Hydra στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού που οργανώνει κάθε καλοκαίρι.
Το εκπληκτικό νεανικό BAYWATCH CAFE είναι το all day bar που βρίσκεται πάνω στην παραλία μας με απαλή μουσική και άψογη εξυπηρέτηση. Το YOUTH CLUB το νεανικό μπαράκι του  Porto  Hydra που είναι φτιαγμένο σε αιγαιοπελαγίτικο στυλ λειτουργεί μέχρι πρωίας για τους φίλους της καλής μουσικής και γι αυτούς που επιθυμούν κάτι διαφορετικό.
Η καλοκαιρινή ή η χειμερινή ντίσκο του συγκροτήματος με τον ταλαντούχο μας D.J. (που έχει βραβευτεί σε πολυάριθμούς διαγωνισμούς) είναι ο χώρος που εκτός από χορό οι πελάτες μας μπορούν να χαρούν όλα τα διάφορα χορευτικά σόου, τις μουσικές βραδιές ή τις μοναδικές πρωτότυπες εκδηλώσεις που οργανώνει το  PortoHydra όπως Mr  Porto  Hydra, διαγωνισμό ταλέντων για τους μικρούς μας φίλους, διαγωνισμό τραγουδιού, καλλιστεία Miss  Porto  Hydra , κ.α.
Το  Porto  Hydra έχει ένα πληρέστατο Computer Center και δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους φίλους μας να μάθουν τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών ή και κάποια εξειδικευμένα προγράμματα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους μέσα σε ένα ευχάριστο και πολιτισμένο περιβάλλον.
Μια καινοτομία του  Porto  Hydra είναι το Internet Cafe που έχει δημιουργήσει με πολύ μεγάλη επιτυχία και που δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του κυβερνοχώρου να μη χάσουν την επαφή τους μαζί του ούτε και κατά τη διάρκεια των διακοπών.
Για τους λάτρεις του χορού το  Porto  Hydra έχει δημιουργήσει μια Σχολή Χορού σε συνεργασία με τις γνωστές Σχολές Χορού Gene Kelly. Ο ενδιαφερόμενος κατά τη διάρκεια των διακοπών του μπορεί να μετατραπεί σε τέλειο χορευτή.
Για τους μικρούς του φίλους το  Porto  Hydra έχει δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο όπου είναι ο παράδεισος των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, μπιλιάρδων, χόκεϋ κλπ. Διαθέτοντας ότι πιο καινούργιο στο χώρο αυτό κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον του νεανικού μας κοινού.
Το  Porto  Hydra είναι ο παράδεισος για τους λάτρεις των σπορ. Σε μια καταπράσινη έκταση γεμάτη λουλούδια και δένδρα θα βρείτε τις ιδανικές συνθήκες για να γυμναστείτε και να ψυχαγωγηθείτε. Γιατί το  Porto  Hydra με την πολυάριθμη και ειδικά εκπαιδευμένη αθλητική του ομάδα , έχει μετατρέψει τα σπορ σε αληθινή διασκέδαση.
Μερικά από τα σπορ που μπορεί να απολαύσει κανείς στο  Porto  Hydra είναι: Μπάσκετ, Βόλεϋ, Τέννις με 6 ηλεκτροφωτιζόμενα γήπεδα, Πινγκ-Πονγκ (14 τραπέζια), Windsurfing, Water polo, Water ski, Αλεξίπτωτο, Jet ski, Κανώ και ποδήλατα θαλάσσης, Υποβρύχια κατάδυση, Τοξοβολία, Darts, Σκοποβολή, ποδηλασία με Mountain Bikes, Aerobic στρέτσινγκ, Κανώ και πένταλο, Ξιφασκία, Σχολή χορού Geen Kelly, Tae Kwo Do (Ιούλιο - Αύγουστο).
Αποτελεί, ουσιαστικά, όραμα του Νίκου Κωνσταντινίδη, ο οποίος μετέτρεψε έναν τόπο χωρίς ιδιαίτερο φυσικό κάλλος σε επίγειο παράδεισο, με τα μοναδικά στον ελλαδικό χώρο κανάλια να διασχίζουν τον οικισμό (αποτελείται από 330 βίλες) σε μήκος 3,5 χιλιομέτρων.



No comments:

Post a Comment