Wednesday, April 27, 2016

  • ice_cream_420x350p.jpg
  • ice_cream_420x350p.jpg
  • ice_cream_420x350p.jpg
12+1 Σημεία για Παγωτό και Frozen Yoghurt

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Μπορεί πλέον να το βρίσκουμε όλο το χρόνο αλλά παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία και μεγαλώνει η μέρα. Συνεπώς, είμαστε στην κατάλληλη εποχή για να δούμε που απολαμβάνουμε το καλύτερο παγωτό και frozen yoghurt στη Θεσσαλονίκη. Κλασσικές και ιδιαίτερες γεύσεις αλλά και νέοι τρόποι σερβιρίσματος στο αφιέρωμα που ακολουθεί.

Bruno Gelato
Χρυσοστόμου Σμύρνης 16
T: 2310285085

Στο Bruno Gelato ξέρουν καλά την τέχνη του παγωτού και των ιδιαίτερων γεύσεων. Εκτός από τις «σταθερές αξίες» δοκιμάζουμε mojito ή bitter μαύρης σοκολάτας, που είναι από τα πιο δημοφιλή, γεύσεις γνωστών γλυκών, όπως Raffaello ή Sneakers, συνδυασμούς, όπως σοκολάτα και μέντα, blueberry muffins ενώ δε λείπουν τα φρούτα (mango,αχλάδι) ή το παγωτό τριαντάφυλλο για δροσιστική και γεμάτη άρωμα εμπειρία.
Για τους κατόχους της biscotto members card ισχύει έκπτωση 20%
Περισσότερα ΕΔΩ







SubitoΔελφών 145, 2310327623
Παραμάνας 12 (Πλ. Θέρμης), 2310486244
Παύλου Μελά 26 (Πλ. Ευόσμου), 2310 706600

To παγωτό στα καταστήματα Subito δεν είναι τυχαία απολαυστικό. Οι περισσότερες από 25 γεύσεις που μας προτείνει φέτος δημιουργούνται σε ξεχωριστό τμήμα παραγωγής με ιδιαίτερη φροντίδα για φρέσκα και πιστοποιημένα υλικά, με την κορυφαία ιταλική τεχνογνωσία στην οποία
έχει εκπαιδευθεί το προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Το φρέσκο γάλα της Φάρμας Κουκάκη συναντά τις επιλεγμένες Ιταλικές πρώτες ύλες και φρέσκα φρούτα χωρίς την προσθήκη τεχνητών χρωμάτων και ουσιών. Κι όλα αυτά για μια παραγωγή που ξεπερνά τα 500 κιλά την ημέρα. Είναι δημοφιλές, σας το είπαμε. Απολαύστε, λοιπόν, γεύσεις, όπως Pavlova, Banofi, Kinder, Stracciatela Τοσκάνης και πολλές ακόμη επιλογές. Αξίζει.
Περισσότερα ΕΔΩ











Yogo
Μητροπόλεως 28
2310 271271

Η απόλαυση του frozen yogurt εδώ είναι σοβαρή υπόθεση, γι’ αυτό και ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό και με το πώς θα έχετε τις καλύτερες επιλογές. Το Yogo δεν έχει κερδίσει τυχαία τις εντυπώσεις. Εκτός από τη φυσική γεύση παγωμένου γιαουρτιού, έχετε στη διάθεσή σας και τρεις ακόμη γεύσεις, όπως μπισκότο, σοκολάτα, φρούτα του δάσους ή φράουλα. Το frozen yogurt είναι ένα σνακ ή επιδόρπιο με λίγες θερμίδες, ανάλογα με τις προσθήκες που θα κάνετε ενώ το γιαούρτι περιέχει 2% λιπαρά, διατηρώντας υψηλή διατροφική του αξία. Χωρίς ενοχές, λοιπόν, ας δούμε μερικές ιδέες για να συνοδεύσετε το παγωμένο γιαούρτι.
Συστήνουμε οπωσδήποτε να προσθέσετε τη σως από φυσικό κόκκινο βατόμουρο που φτιάχνεται στο κατάστημα και δεν έχει προσμίξεις, ενώ θα βρείτε και ποικιλία φρούτων και πολλών ακόμη toppings, πάντα ανάλογα με την εποχή, για δροσιστική απόλαυση. Φυσικά προτείνουμε να
δοκιμάσετε και χυμούς, γρανίτες και θρεπτικά smoothies, αλλά και ποιοτικό καφέ.
Περισσότερα ΕΔΩ







Παρφέ
Παρφέ, Λ. Νίκης 77 & Γούναρη γωνία, Παραλία, 2310 283400
Παρφέ, Απόλλωνος και Ναυπλίου γωνία, Κάτω Τούμπα, 2310 947400

Στα Παρφέ τα παγωτά παρασκευάζονται με ολόφρεσκο γάλα, αγνή κρέμα γάλακτος, φρέσκα αυγά και επιλεγμένα αρώματα εκλεκτής βανίλιας και ατόφιας σοκολάτας...για να γίνουν μία απίστευτη ποικιλία από λαχταριστές μπάλες παγωτού που...αναμειγνύονται με κομμάτια Βελγικής σοκολάτας, καραμελοποιημένους ξηρούς καρπούς, σπιτικές μαρμελάδες, κανταΐφι, μπισκότα να τυλιχτούν με κροκάν φουντούκια ή αμύγδαλα, με φρέσκα φρούτα, με τόφι καραμέλας και στο τέλος να γαρνιριστούν με σιρόπι από αμαρένα, κεράσι, σοκολάτα, φρούτα του πάθους και φανταστείτε όλη αυτή την έκρηξη γεύσεων να λιώνει αργά και απολαυστικά πάνω σε ζεστή, φρεσκοψημένη, λαχταριστή βάφλα. Σκέτη κόλαση.
Περισσότερα ΕΔΩ











Τάσος
Κομνηνών 16, Πανόραμα
2310345589, 2310342103

Έχει δημιουργήσει μια μεγάλη παράδοση με τα τρίγωνα Πανοράματος, το εξαιρετικό αρμενοβίλ, τα προφιτερόλ και το μιλφέιγ του και δε θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για το παγω- τό του. Χρησιμοποιείται φρέσκο πρόβειο γάλα και θα το βρείτε τόσο σε κλασικές όσο και σε πιο ιδιαίτερες γεύσεις.
Κάντε τους συνδυασμούς γεύσεων που σας αρέσουν και μάλιστα προτείνουμε να το απολαύσετε και «παρέα» με κάποιο από τα σιροπιαστά του.
Για τους κατόχους της biscotto members card ισχύει έκπτωση 20%
Περισσότερα ΕΔΩ




Γατίδης Fresh
Μεταμορφώσεων 31, Καλαμαριά
2310458671

Όλο τον χρόνο διαθέτει παγωτό φτιαγμένο από ποιοτικά υλικά που μας θυμίζει την κλασική αξία του. Μάλιστα τα παγωτά στα καταστήματα Γατίδης Fresh δεν περιέχουν γλουτένη και μπορούν πλέον να τα απολαμβάνουν όλοι. Ανακαλύψτε τη δροσιστική και λαχταριστή του πρόταση σ’ ένα από τα καταστήματά του και θα έχετε πάντα μια αίσθηση καλοκαιριού.
Περισσότερα ΕΔΩ





Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης
Κέντρο: Μητροπόλεως 119 με Παύλου Μελά 7, 2310 227956
Καλαμαριά: Ανδριανουπόλεως 8, 2310 429094

Με καταγωγή από τη γευστική Μικρά Ασία και εμπειρία τεσσάρων γενεών, τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης μας προσφέρουν ξεχωριστή εμπειρία για όλες μας τις αισθήσεις, αφή, όραση, ακοή, όσφρηση, γεύση. Πέρα από τα καταπληκτικά γλυκά του, το παγωτό είναι το ίδιο ποιοτικό, γευστικό και αρωματικό. Καϊμάκι, cheesecake, στρατσιατέλλα, φερέρο ροσέ, εκμέκ. Δοκιμάστε παγωτό μιλφέιγ, συνοδεία μελωδικού πιάνου. Συνδυάζονται άψογα και με τα σιροπιαστά του.
Περισσότερα ΕΔΩ










Gelatomagia
Β. Όλγας 115
2310 810940

Εδώ θα βρείτε γνήσιο ιταλικό παγωτό παρασκευασμένο με άριστες πρώτες ύλες και συνταγές από Ιταλία. Παγωτά με γεύση πραλίνα φουντουκιού, φιστικιού, αμυγδάλου, από 100% πολτό ξηρών καρπών. Παγωτό γιαούρτι σκέτο ή με φρούτα του δάσους, Νουτρέλα, παγωτά με μπαχαρικά, πικάντικη σοκολάτα, Αφρικάνα με κονιάκ, σοκολάτα Black Forest με Amarena κ.ά. Χειροποίητες γρανίτες με 100% φυσικό χυμό ή πολτό φρούτων εποχής. Ειδικές επιλογές αποτελούν το παγωτό Στέβια, παγωτά για ανθρώπους με πρόβλημα δυσανεξίας με βάση το ρύζι και τη σόγια. Υπάρχουν και λαχταριστά παγωτίνια, τούρτες παγωτού, παγωτό με προφιτερόλ. Το Gelatomagia διαθέτει και ζαχαροπλαστική, προφιτερόλ, αυθεντικό Ιταλικό Tiramisu, cheese cake, και πολλές ακόμα επιλογές, καφέ, ροφήματα και βάφλες.
Περισσότερα ΕΔΩ





Gelato e Amore
Αλ. Σβώλου 44
2310 242014

Βραβείο Internazionale Mastri Gelatieri, παγκόσμιο βραβείο με το οποίο έχουν τιμηθεί λίγες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο. Ιταλικό παγωτό φτιαγμένο με ποιοτικές πρώτες ύλες. Αυτό είναι το Gelato e Amore. Στο μικρό κατάστημα στη Σβώλου αξίζει να γευτείτε ιδιαίτερες γεύσεις φτιαγμένες από γάλα και πάγο. Gianduia, stracciatella, μιλφέϊγ, mascarpone, είναι μερικές μόνο από την ποικιλία που διαθέτει.






Chillbox

Παύλου Μελά 27, Εύοσμος
6958878801

Ποτέ το παγωμένο γιαούρτι δεν ήταν τόσο απολαυστικό, υγιεινό και light! Φτιαγμένο με φρέσκο παστεριωμένο Eλληνικό γάλα και φρέσκο γιαούρτι, με προσθήκη φρουκτόζης αντί κρυσταλλικής ζάχαρης, και μόνο με 1,6% λιπαρά. Επιλέξτε ανάμεσα σε φυσική γεύση, μάγκο, σοκολάτας και φράουλα και απίστευτα γαρνιρίσματα. Εκτός από frozen yogurt μπορείτε επίσης να απολαύσετε παγωτά, ροφήματα, εκλεκτούς καφέδες, γρανίτες, φυσικούς χυμούς, milkshakes και τσάι.
Περισσότερα ΕΔΩ







ΜίλτοςΤσιμισκή 82
2310222120

Τα παγωτά αποτελούν μία πραγματική γευστική εμπειρία. Μας προσφέρει αξεπέραστες γεύσεις βασισμένες σε παραδοσιακές συνταγές. Φτιαγμένα με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, μπορείτε να απολαύσετε το παγωτό σας σκέτο, με toppings, συνδυασμένο με σιροπιαστά και σε μίνι
μερίδες που δεν είναι άλλα από τα γνωστά σε όλους παγωτίνια. Δύσκολα περνάνε απαρατήρητα και είναι μια καλή πρόταση όταν θέλετε κάτι δροσιστικό και γλυκό.
Περισσότερα ΕΔΩ




Τερκενλής
Μητροπόλεως 67 & Αγ. Σοφίας
2310 260570

Εκτός από το γνωστό τσουρέκι και τα υπέροχα γλυκά, αξίζει να γευτείτε και τα παγωτά του. Με ολόφρεσκο γάλα δημιουργεί μεγάλη ποικιλία από δροσιστικά καλλιτεχνήματα, με πλούσιες γεύσεις φρούτων και μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών. Παγωτά, παρφέ, παγωτίνια, παγωμένο γιαούρτι, sorbet και τούρτες, σε φανταστικούς χρωματικούς συνδυασμούς και με μοναδικό γαρνίρισμα. Ιδιαίτερη πρόταση και οι τούρτες παγωτού.
Περισσότερα ΕΔΩ





FYC
Αγ. Θεοδώρας 15 (Πεζόδρομος)
2310 240000

Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα του είδους που παρασκευάζει καθημερινά το γιαούρτι στο παρασκευαστήριό του για να δημιουργήσουμε αγαπημένους συνδυασμούς. Δοκιμάστε original frozen yogurt φτιαγμένο από γάλα και γιαούρτι χαμηλών λιπαρών και χωρίς
γλουτένη σε διάφορες γεύσεις, που παρασκευάζεται σε ανοιχτό παρασκευαστήριο. Επιλέξτε ανάμεσα σε 62 διαφορετικά συνοδευτικά, δοκιμάστε
επίσης την πυραμίδα απόλαυσης, τα smoothies και την πιο νόστιμη βάφλα της πόλης.





No comments:

Post a Comment