Wednesday, April 27, 2016

10+1 Beach Bars Που Ανοίγουν 1 Μαΐου

  • beach_bars_420x350p_2.jpg
  • beach_bars_420x350p_2.jpg
  • beach_bars_420x350p_2.jpg
10+1 Beach Bars Που Ανοίγουν 1 Μαΐου

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Όταν τα beach bars ανοίγουν σημαίνει ότι το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεστε. Φέτος τα περισσότερα openings συμπίπτουν με την Κυριακή του Πάσχα και τις ημέρες των διακοπών. Αν θα βουτήξετε στη θάλασσα είναι δική σας υπόθεση αλλά ότι θα χορέψετε πάνω στην άμμο το θεωρούμε δεδομένο. Παρακάτω σας έχουμε 10+1 beach bars που θα ανεβάσουν την ένταση με τα opening parties τους αλλά θα είναι και από τα δυνατά χαρτιά του φετινού καλοκαιριού.


Lime Άφυτος, Χαλκιδική

Σαγηνευτικό, αιθέριο, χαλαρωτικό, το Lime είναι τo all day beach bar που θα ακουμπήσει όλες τις αισθήσεις σας. Το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου δένει αρμονικά με τα πολυτελή αναπαυτικά beach beds και την lounge μουσική, ενώ τα signature cocktails και οι εκλεκτές επιλογές για το γεύμα σας, θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε…
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ



CarouselΕπανωμή, Ν. Θεσσαλονίκης

New Entry στα beach bars της περιοχής, κάτι μας λέει ότι το Carousel θα κερδίσει τις εντυπώσεις φέτος το καλοκαίρι. Στα συν του η κοντινή του απόσταση από την πόλη καθώς βρίσκεται στην παραλία του Ποταμού Επανωμής, τα πολλά υποσχόμενα parties που ετοιμάζει, η όλο άποψη διακόσμηση και τα θετικά vibes που εκπέμπει.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ



Riviera Bar Resto On The BeachΑγγελοχώρι, Ν. Θεσσαλονίκης

Σε μια από τις πιο ιδιαίτερες παραλίες της χώρας στη “μυτη” το Αγγελοχωρίου, το Riviera παρέχει ό,τι θα μπορούσε να ζητήσει κανείς για τις καλοκαιρινές του αποδράσεις: χαλάρωση αλλά και beat, απέραντο γαλάζιο και απέραντη αμμουδιά, καλή μουσική και φαγητό, καφέδες και ποιοτικά cocktails. Και όλα αυτά, μια ανάσα από την πόλη.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ



YallaΠευκοχώρι, Χαλκιδική

Μια από τις καλύτερες επιλογές στο πρώτο πόδι για όσους αναζητούν ένα μέρος με φανταστικό τοπίο και πεντακάθαρη θάλασσα χωρίς την υπερβολική βαβούρα της περιοχής. Αρμονία τοπίου και αισθητικής, αναπαυτικές ξαπλώστρες, εξαιρετικό σέρβις και ποικιλία επιλογών για φαγητό και ποτό το κάνουν αγαπημένο σημείο για παρέες και οικογένειες.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


PraiaΠολύχρονο, Χαλκιδική

Σε ένα από τα δημοφιλέστερα παραθεριστικά μέρη της Χαλκιδικής, στο Πολύχρονο, βρίσκεται αυτό το οικείο και cosy beach bar. Είτε το επιλέξετε τη μέρα για τις βουτιές σας, είτε το βράδυ μετά τη βόλτα στον πολυσύχναστο πεζόδρομο για το ποτάκι σας, θα βρείτε εδώ ένα χαλαρό και φιλικό σημείο διασκέδασης.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ



ΓλαρόκαβοςΠευκοχώρι, Χαλκιδική

Κολλημένοι με το Γλαρόκαβο για άλλη μια χρονιά. Αγαπημένο σημείο για πολλούς λόγους: Τοποθεσία, πράσινο, κρυστάλλινα νερά, υπέροχος κόσμος, ακαταμάχητα cocktails, hot parties. Και για φέτος το καλοκαίρι, βασικός προορισμός στο 1ο πόδι. δε θα λείπει κανείς!
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


MangoΑκτή Καλογριάς, Νικήτη, Χαλκιδική

Σε μία από τις ομορφότερες παράλιες του 2ου ποδιού στην ακτή καλογριάς θα βρείτε τον επίγειο παράδεισο και το Mango. To beach bar που έχει διαμορφωθεί έτσι που να ικανοποιεί όλα τα γούστα καθώς το ένα μέρος του είναι φτιαγμένο για πιο easy going καταστάσεις και το άλλο παρέχει vip services. Ανακαλύψτε το!
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ



ΛιόσηΆφυτος, Χαλκιδική
Αν θέλετε να "λιώσετε", αυτό είναι το κατάλληλο μέρος. Δροσιστείτε με τις καλύτερες θερινές μουσικές, με ακούσματα ethnic και lounge, με μοναδικά τροπικά cocktails και απολαύστε γευστικά καλοκαιρινά πιάτα. Όλα αυτά στη σμαραγδένια παραλία του beach bar Λιόση στην Άθυτο.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ




Mylos
Πλάκα Λιτοχώρου, Πιερία

Η απόλυτη καλοκαιρινή διασκέδαση βρίσκεται λιγότερο από μία ώρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Με εύκολη πρόσβαση, στους πρόποδες του Ολύμπου θα συναντήσετε ένα από τα πιο ζωντανά party spots της Βορείου Ελλάδας. Υπέροχη θάλασσα, δυνατή μουσική και ακαταμάχητα cocktails στα to do. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ



TalgoΒουρβουρού, Χαλκιδική

Σε έναν κόλπο μοναδικής φυσικής ομορφιάς, με υπέροχη θάλασσα, ανάμεσα σε καλοσχηματισμένα βράχια και ένα καταπράσινο τοπίο. Ανοιχτά από το πρωί για καφέ, μπάνιο και beach volley, ενώ το βράδυ επιφυλάσσει parties για μας και την παρέα μας. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚύμαΑποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους δεν αντέχουν την ταλαιπωρία της μετακίνησης. Μετράει πολλά χρόνια ζωής, σχεδόν 25 αλλά παραμένει σταθερή αξία στις προτιμήσεις. Χυμοί, γρανίτες, παγωτά, κρύα πιάτα και σαλάτες, δροσιστικά coctails, παγωμένες μπύρες και σφηνάκια "παίζουν" απο το πρωι εως αργά το βράδυ τότε που η μουσική ανεβαίνει και το πάρτυ αρχίζει. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


No comments:

Post a Comment