Saturday, September 21, 2013

METAΞΥ ΜΑΣ/21-9-13

@Ποτε κυκλοφορησαν για πρωτη φορα στην Ελλαδα:η "Μασκα" το 1935,τα Κλασσικα Εικονογραφημενα το 1951(οι Αθλιοι ηταν το περιεχομενο του πρωτου τευχους.Πουλησε 90.000 αντιτυπα).Ο "Μικρος Ηρως" εκδοθηκε το 1953 και κρατησε εως το 1968.Το Μικυ Μαους το 1966.
@Λιγοι,τολμηροι συνεχιζουν να κολυμπουν αλλα τα περισσοτερα μπητς μπαρ αποχαιρετισαν το καλοκαιρι.
@Με 12 καταστηματα λειτουργει το  Sweet House of Donuts στην Θεσσαλονικη.Επισης διαθετουν πιροσκι..
@40 χρονων εγινε το ξενοδοχειο "Ατλαντις" της Κω.
@Στο ξενοδοχειο Mediterranean Village  στην παραλια της Κατερινης θα γινει φετος η χοροεσπεριδα του συλλογου διευθυντων ξενοδοχειων Μακεδονιας-Θρακης.
@Ο Γιανης Πετριδης βρηκε φιλοξενη στεγη στον ΒΗΜΑ FM,καθε απογευμα,6-8.Μπορειτε να τον ακουσετε και απο το διαδικτυο και απο το δορυφορικο NOVA-θεση 15.
@Συνεχιζει τις διακοπες του στους Οθωνους της Κερκυρας ο Γιωργος Παπαστεφανου.Μαζι του και η Σοφια Μιχαλιτση.
@Την Δευτερα 7 Οκτωβριου,8μμ,στο Μεγαρο Μουσικης Θεσσαλονικης επισημη ανακοινωση για τον διαδικτυακο σταθμο νεων και αφιερωμα στον Μαριο Λαντζα.Ο δημοφιλεστερος τενορος μετα τον Ενρικο Καρουζο πεθανεστις 7 Οκτωβριου 1959 σε ηλικια 38 χρονων.
@Ο παλιος ντισκ τζοκευ Μακης Παζαρτζης ειναι μουσικος παραγωγος στο Ραδιο Θεσσαλονικη.
@Στον Μυλο εμφανιστηκαν οι Τσαρμς,η Μπεσσυ Αργυρακη,ο Λακης Τζορντανελλι και ο Τωνης Σφινος.Εκατονταδες τους χειροκροτησαν με ενθουσιασμο.
@Εξαιρετικη η σειρα Glee με φοβερα,νεαρα ταλεντα και στο τραγουδι και στον χορο.Τα τραγουδια ειναι προσεκτικα διαλεγμενα και παλια καθιερωμενα και προσφατα για να αγγιζουν ολες τις ηλικιες.
@Καθε βραδυ ξαναβλεπουμε την 6η περιοδο του NCIS  και τωρα αρχιζει στο NOVA η 11η περιοδος-σχεδον ταυτοχρονα με τις ΗΠΑ.Το καλυτερο μας.
@Και καταιγιστικη δραση κι εκπληκτικα τοπια της Χαβαης εχει η εξ ολοκληρου γυρισμενη εκει σειρα Hawaii 5-0.

No comments:

Post a Comment