Monday, September 30, 2013

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙΓΟΥΝΤ



Μία Ελληνίδα έχει βάλει στόχο να κατακτήσει το Μπόλιγουντ! Το όνομά της: Έλλη Αβραμίδου ή Elli Avram, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα. 

Η 23χρονη ηθοποιός και χορεύτρια γεννήθηκε στη Στοκχόλμη και μεγάλωσε σε μια οικογένεια καλλιτεχνών. Ο Πόντιος πατέρας της, Γιάννης Αβραμίδης, ασχολείται με τη μουσική, ενώ ηΣουηδή μητέρα της, Μαρία Γκράνλουντ, με την υποκριτική. 

Η μελαχρινή καλλονή ήθελε από μικρή να παίξει σε ταινίες του Μπόλιγουντ και "αυτή τη στιγμή κυνηγάει το όνειρό της" όπως δήλωσε ο πατέρας της στο Έθνος της Κυριακής

Πριν ενάμιση χρόνο, η Έλλη αποφάσισε να μετακομίσει στη Μουμπάι (πρώην Βομβάη) και σε σύντομο χρονικό διάστημα έκανε το ντεμπούτο της στην Ινδική τηλεόραση σε μια διαφήμιση στην οποία εμφανίστηκε στο πλευρό του διάσημου Ινδού ηθοποιού Ακσάι Κουμάρ. 

 

 

Στη συνέχεια άρπαξε τη μεγάλη ευκαιρία, όταν της προτάθηκε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Mickey Virus", στο πλευρό του τηλεοπτικού σταρ Μάνις Πολ. Πρόκειται για μια κωμωδία-θρίλερ που περιγράφει τη ζωή ενός χάκερ. 

Η ταινία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Οκτωβρίου, όμως η Έλλη Αβραμίδου ίσως δεν καταφέρει να παραστεί στην πρεμιέρα. Η νεαρή ηθοποιός είναι "έγκλειστη" στο σπίτι του δημοφιλέστερου τηλεριάλιτι στην Ινδία, το "Bigg Boss", -μια παραλλαγή του"Big Brother"- από όπουθέλει να βγει νικήτρια


No comments:

Post a Comment