Wednesday, September 25, 2013

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ


H ομάδα Ελλήνων προγραμματιστών της SmartApps αναβάθμισε την εφαρμογή «Ραδιόφωνο», αυτή τη φορά με 2 μοναδικές καινοτομίες.

Με πολύ εύκολο τρόπο μπορούν οι χρήστες να ελέγχουν την εφαρμογή από κλειδωμένη οθόνη. Το «Ραδιόφωνο» δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζει ο χρήστης την ένταση και να αλλάζει σταθμό (επόμενο, προηγούμενο), ενώ στην οθόνη κλειδώματος εμφανίζεται επίσης το εξώφυλλο του άλμπουμ από το τραγούδι που παίζει ο αγαπημένος του σταθμός. Καμία άλλη εφαρμογή, εκτός από αυτές που δίνει η ίδια η Apple, δεν έχει καταφέρει να δώσει λειτουργικότητα σε κλειδωμένη οθόνη να διαχειρίζεται τις λίστες των σταθμών.

Η δεύτερη πραγματικά έξυπνη καινοτομία είναι η σούπερ αναζήτηση! Μπορεί ο χρήστης να αναζητήσει το όνομα του καλλιτέχνη ή τον τίτλο ενός τραγουδιού και η εφαρμογή ψάχνει ανάμεσα σε χιλιάδες σταθμούς και βρίσκει ποιος σταθμός παίζει τραγούδια του καλλιτέχνη ή τον συγκεκριμένο τίτλο και τους δείχνει σε μια λίστα.

Στη λίστα φαίνεται ο τίτλος του τραγουδιού και η εικόνα από το άλμπουμ του καλλιτέχνη. Φυσικά μπορεί ο χρήστης να ψάξει για τα ραδιόφωνα μιας πόλης ή το ένα σταθμό απλά γράφοντας μερικά γράμματα.

Στην εφαρμογή "Ραδιόφωνο", εκτός του ότι μπορείτε να ακούσετε όλους τουςΕλληνικούς σταθμούς αλλά και χιλιάδες από όλο τον κόσμο, είναι η μόνη εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να κάνει φωνητική αφιέρωση και να τη στείλει στον σταθμό που ακούει ηχογραφώντας τη φωνή του χρήστη.

Τις αναβαθμίσεις με καινούργιες δυνατότητες όλοι οι χρήστες της εφαρμογής τις παίρνουν δωρεάν!

No comments:

Post a Comment