Wednesday, September 25, 2013

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

Δυο μεγάλες επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού ο προϋπολογισμός των οποίων εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει το 1 δισ. ευρώ, αναμένεται να υπαχθούν στο καθεστώς fast track καθώς ήδη το διοικητικό συμβούλιο του Invest in Greece αποφάσισε να προχωρήσει σε θετική εισήγηση προς τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ) . Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη επένδυση αφορά τη δημιουργία πολυτελούς τουριστικού χωριού στην Κοιλάδα Ερμιονίδος στην Αργολίδα, το οποίο θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων, γήπεδο και κτίριο λέσχης golf κατηγορίας championship, beach club και παραθεριστικές κατοικίες. Το αίτημα υπεβλήθη από την εταιρεία «MINDCOMPASS OVERSEAS Α.Ε.» .

Η δεύτερη επένδυση αφορά τη δημιουργία τουριστικού θερέτρου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής με ξενοδοχείο 5 αστέρων, γήπεδα γκολφ και πολυτελείς κατοικίες . Το αίτημα στο Ιnvest in Greece υπεβλήθη από την εταιρίας «ΠΡΑΒΙΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε».

Σχετικά με τις επενδύσεις αυτές έχει προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι συνάντηση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού «Invest in Greece» Στέφανο Ησαϊα ο οποίος θα τον ενημερωθεί για τα νέα έργα και θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις .

No comments:

Post a Comment