Thursday, March 14, 2013

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ


Στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης γυρίστηκε το video clip του τραγουδιού «Alcohol is free» που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας με ερμηνευτές τους Koza Mostra & Αγάθωνα Ιακωβίδη. Οι τραγουδιστές μέσα από το video μεταφέρουν την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, με το Λευκό Πύργο, το λιμάνι αλλά και την αγορά του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης «Καπάνι», να κυριαρχούν και τον Αγάθωνα να αλλάζει... επαγγέλματα!
Κάτω από τις οδηγίες του σκηνοθέτη Κυριάκου Νοχουτίδη μια μπάντα που ηχεί balkan, ska, punk και ethnic ρυθμούς και ένας κλασικός ρεμπέτης ενώνουν τις δυνάμεις τους υπό τους ήχους του μπαγλαμά, του ακορντεόν, της τρομπέτας, της κιθάρας και τωνdrums, με τελικό σταθμό του τραγουδιού τον 58ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουδίας.
Το τραγούδι της Ελλάδας θα διαγωνιστεί μετά από κλήρωση στο δεύτερο ημιτελικό στις 16 Μαΐου ώστε να πάρει το «πράσινο» φως για τον τελικό που θα διεξαχθείστις 18 Μαΐου 2013. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία!

No comments:

Post a Comment