Sunday, January 6, 2013

KYΡΙΑΚΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

@@@Καλη χρονια εστω και με λιγη καθυστερηση.Ευχαριστουμε τους πολλους φιλους για τις ευχες και ιδιαιτερα τον ανταποκριτη μας στις ΗΠΑ για τις πολλες κι ενδιαφερουσες αποκλειστικοτητες.
@@@Το "Χριστουγεννιατικο Υπερθεαμα"  το αρουσιασαμε με εξαιρετικη ανταποκριση και στον Χορτιατη και σστην Πυλαια και στο Πανοραμα,μετα απο προσκληση του δημαρχου κ.Ιγνατιου Καιτεζιδη.
@@@Απο τον Φεβρουαριο στο Ραδιο Νοσταλγια,καθε Κυριακη,8-9 μμ,απο τον 958 και σ'ολη την Ελλαδα απο το Β' Προγραμμα της ΕΡΑ πεντε ωριαια αφιερωματα στα καλυτερα της οργανικης μουσικης τα τελευταια 80 χρονια.
@@@Δευτερα 14  Ιανουαριου,8 μμ,στο Βαφοπουλειο Πνευματικο Κεντρο αφιερωμα στον μοναδικο κωμικο,χορευτη ,τραγουδιστη και ηθοποιο Νταννυ Καιη.
@@@ Διευθυντης στην δισκογραφικη Heaven ανελαβε ο Γιωργος Κυβελος με μεγαλη προυπηρεσια στον τομεα αυτο.

@@@Σημερα το μεσημερι βραβευεται απο την Ενωση Συντακτων ο δημοσιογραφος Γιωργος Μελικης για την προσφορα του στην λαογραφια και την παραδοση.
@@@Παραγωγος δισκων στην Ιταλια και Ελλαδα ο Νικος-αδελφος του Βαγγελη-Παπαθανασιου και η συζυγος του Νικη ζουν ησυχη ζωη σε παραθαλασσιο χωριο του Πηλιου,κοντα στον Βολο.
@@@Ειναι πραγματικοτητα η συνενωση των εταιριων Universal και  Minos-EMI με επικεφαλης τον κ.Μακη Ματσα.
@@@Αθορυβα,πριν ενα χρονο πεθανε στην Αθηνα,η πρωην συζυγος του Αλκη Στεα κι εξαιρετικη τραγουδιστρια στα νειατα τηςΝελλη Μανου.
@@@Τα καλυτερα μαρον γκλασε τα εχει ,εδω και χρονια στην Θεσσαλονικη,ο "Αβερωφ"
@@@Για πολλοστη φορα απολαυσαμε στην τηλεοραση τις μερες των εορτων την εξαιρετικη ταινια μπαλλετου "Κοκκινα παπουτσια" με Μοιρα Σηρερ,Λουντμιλλα Τσερινα,Λεονιντ Μασσιν.κ.α. που βασιζεται σε παραμυθι το Αντερσεν απο το 1845.
@@@25 Φεβρουαριου στο "Νοησις" η απονομη των ραδιοφωνικων βραβειων Βορ.Ελλαδος.
@@@Σημερα,5-7 μμ,στον City International,ο Τερης Χρυσος μιλαει για το τραγουδι,το φεστιβαλ,το ξεκινημα του.Για δυο βραδιες εμφανιστκε στο Φιξ της Θεσσαλονικης,μαζι με την Μπεσσυ Αργυρακη και τους χειροκροτησαν συνολικα 4.000 θεατες.

No comments:

Post a Comment