Tuesday, January 29, 2013

ΣΤΟ 4G ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ COSMOTE ΤΟ iPhone 5



Έναν λόγο επιπλέον, για να αναβαθμίσουν άμεσα το λειτουργικό σύστημα των συσκευών τους, έχουν οι κάτοχοι του iPhone 5 και των νέων iPad (4) και iPad mini LTE, τα οποία συνδέονται στο δίκτυο της Cosmote.

Η πιο πρόσφατη αναβάθμιση του iOS στην έκδοση 6.1, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη από την Apple, προσφέρει –μεταξύ άλλων βελτιώσεων- και υποστήριξη LTE για περισσότερους τηλεπικοινωνιακούς φορείς (36 ανά τον κόσμο για το iPhone και 23 για το iPad), μεταξύ των οποίων βρίσκεται η Cosmote. Με απλά λόγια, τα iPhone 5 και τα νέα iPad μπορούν πλέον να συνδεθούν στο υπό ανάπτυξη 4G δίκτυο της εταιρείας -όπου αυτό είναι ήδη διαθέσιμο, εξασφαλίζοντας υψηλότερες ταχύτητες, αλλά κυρίως πιο σταθερή σύνδεση δεδομένων.

Οπως συμβαίνει με κάθε αναβάθμιση του iOS, η νέα έκδοση 6.1 περιέχει και άλλες βελτιώσεις που αφορούν στην υπηρεσία iTunes Match (επιτρέπει τη λήψη μεμονωμένων τραγουδιών από το iCloud), στη φωνητική πύλη υπηρεσιών (τη διάσημη Siri), στο φιλτράρισμα των στοιχείων του χρήστη μέσω των διαφημίσεων που ενσωματώνονται συνήθως στις δωρεάν εφαρμογές, στο Wi-Fi και σε άλλες λειτουργίες των συσκευών.

Η νέα αναβάθμιση είναι διαθέσιμη και «over the air», που σημαίνει ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί απευθείας μέσω ασύρματης σύνδεσης δεδομένων (λόγω όγκου είναι προτιμότερη η χρήση Wi-Fi), χωρίς να είναι υποχρεωτική η σύνδεση της συσκευής με κάποιον υπολογιστή.

No comments:

Post a Comment