Thursday, January 24, 2013

16ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ


Σε ηλικία 14 χρονών δημιούργησε τον πρώτο του ραδιοφωνικό ιντερνετικό σταθμό, τον οποίο ονόμασε Extreme Dj Radio. Το πάθος του...
για τη μουσική και το ραδιόφωνο ήταν η αφορμή για τον 16χρόνο Κώστα Μήρτσο από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης να χαράξει τον δικό του δρόμο από πολύ νωρίς.

Το 2010, σε ηλικία 14 χρονών δημιούργησε το δικό του ραδιοφωνικό ιντερνετικό σταθμό, τον οποίο ονόμασε Extreme Dj Radio, ενώ ένα χρόνο αργότερα δημιούργησε και το επίσημο site του σταθμού, www.extremedjradio.eu. Εκεί ξεκίνησε ερασιτεχνικά να κάνει τις δικές τους εκπομπές, μιμούμενος τα δικά του ραδιοφωνικά είδωλα , παίζει τη δική του μουσική με μεράκι και κάπως έτσι έμαθε δειλά-δειλά την "τέχνη" του ραδιοφωνικού παραγωγού.

Ήδη ο σταθμός που ίδρυσε έχει μεγάλη ακροαματικότητα και επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του, αφού εκτός από μουσική και ζωντανές εκπομπές υπάρχει και το κομμάτι της ενημέρωσης.

Παράλληλα με το σχολειό, συμμετέχει στο πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο το European School Radio (esradio.mysch.gr), σχεδόν από την αρχή της λειτουργίας του το 2011, αρχικά σαν παραγωγός, κατόπιν σαν υπεύθυνος μουσικής ζώνης και τώρα πλέον έχει αναλάβει το συντονισμό των ζωντανών εκπομπών.

Ο Kώστας Μήρτσος όμως δε σταματά εδώ. Ετοιμάζεται να δημιουργήσει και δεύτερο ραδιοφωνικό σταθμό ένα όνειρο του που σύντομα θα δει να πραγματοποιείται.

O νέος ραδιοφωνικός σταθμός θα ονομαστεί Extreme Trance Radio και θα παίζει κυρίως ηλεκτρονική μουσική 24 ώρες το 24 ωρο. Στο ραδιόφωνο συμμετέχουν και μέλη από την Armada Music. Το επίσημο site είναι www.extremetranceradio.eu .

Ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός θα είναι στον αέρα στις 1 Φεβρουαρίου όπως και ο ανανεωμένος Extreme Dj Radio.

No comments:

Post a Comment