Tuesday, January 22, 2013

'ΛΙΝΚΟΛΝ' ΚΑΙ ΛΟΥΙΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Ο Ντάνιελ Ντέι Λούις στηρίζει την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών
Ο Ντάνιελ Ντέι Λούις (αριστερά) και ο σκηνοθέτης του, Στίβεν Σπίλμπεργκ, σε στιγμιότυπο από την πρεμιέρα του «Λίνκολν» στο AFI φεστιβάλ που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στο Λος Αντζελες 
  

Η μεγάλη νύχτα της πανελλήνιας πρεμιέρας της υποψήφιας για 12 Οσκαρ ταινίας τουΣτίβεν Σπίλμπεργκ «Λίνκολν» έφτασε, και έτσι σημερα το βράδυ  ο ιρλανδός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της Ντάνιελ Ντέι Λούις θα βρίσκεται για ακόμη μία φορά στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί σε μια εκδήλωση προς τιμήν του.

Οπως έχει ήδη ανακοινωθεί, πρόκειται για μια ειδική προβολή-εκδήλωση που θα γίνει στο ΠΑΛΛΑΣ CITYLINK στην οδό Βουκουρεστίου 5 για τους σκοπούς της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, η οποία έχει προσκαλέσει πολλάκις τον εκλεκτό ηθοποιό στη χώρα μας.

Όλα τα έσοδα της πρεμιέρας θα διατεθούν για το Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, έργο που ο Ντέι Λούις γνωρίζει καλά και αγαπάει πολύ. Η διάθεση των χρημάτων στην «Πόρτα» άλλωστε υπήρξε επιθυμία του ιδίου.

Ολα δείχνουν ότι με τον «Λίνκολν», ο Ντ. Ντ. Λούις που έχει ήδη κερδίσει δύο Oσκαρ Α΄Αντρικού Ρόλου – για τις ταινίες «Το αριστερό μου πόδι» και «Θα χυθεί αίμα» – οδεύει προς το τρίτο. Αν κάτι δεν είναι και τόσο γνωστό, όμως, είναι ότι όταν κέρδισε το πρώτο του Oσκαρ (για το «Αριστερό μου πόδι») ο ηθοποιός είχε στην τσέπη του το «γούρι» που του είχαν χαρίσει τα παιδιά της Πόρτας Ανοιχτής.

Μετά την προβολή της ταινίας ο Ντάνιελ Ντέι Λούις θα κουβεντιάσει με το κοινό, κάτι που συνηθίζει να κάνει.

Σημαντική βοήθεια προσφέρουν: η Ελληνική Θεαμάτων, η ODEON/20th Century Fox, η οικογένεια Β. Βαρδινογιάννη  και το Περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ.

Για πληροφορίες και εισιτήρια (20€)
Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών
κυρία Μαρία Κοκκονάκη: τηλ.210 9650916
Ταμείο του Παλλάς CITYLINK  210 3213100

No comments:

Post a Comment