Wednesday, October 24, 2012

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ iPad 7,9 ιντσων


Η κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών συσκευών, Apple, ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας έκδοσης του δημοφιλούς iPad, με τη διαφορά ότι το συγκεκριμένο tablet θα είναι μικρότερο, αφού θα διαθέτει οθόνη 7,9 ιντσών και αποτελεί την πρώτη «ταμπλέτα» της εταιρείας που θα κατασκευάζεται σε αυτό το μέγεθος.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ μαζί με τον επικεφαλής του εμπορικού τμήματος, Φιλ Σίλερ, παρουσίασαν το νέο tablet, το οποίο ουσιαστικά διαθέτει τις περισσότερες από τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του iPad, αλλά σε μικρότερο περίβλημα. Όπως ανακοινώθηκε, η τιμή του iPad mini θα φτάνει τα 329 δολάρια (253 ευρώ), κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις αφού θωρείται αρκετά υψηλή.
Η Apple ανακοίνωσε επίσης τη διάθεση ενός iPad τέταρτης γενιάς (κανονικού μεγέθους), μόλις έξι μήνες μετά τη παρουσίαση του tablet τρίτης γενιάς -κίνηση που ήταν ανέλπιστη. Το νέο μοντέλο, το οποίο θα πωλείται προς 499 δολάρια (385 ευρώ), είναι ταχύτερο και λεπτότερο από τον προκάτοχό του. Η ανακοίνωση του iPad τέταρτης γενιάς έρχεται λίγες μόνο ημέρες πριν την παρουσίαση του νέου Surface tablet της Microsoft. Η Apple παρουσίασε επίσης και τη νέα σειρά laptops, MacBook Pro, η οποία περιλαμβάνει και ένα μοντέλο 13 ιντσών, το οποίο είναι εξοπλισμένο με οθόνη Retina (οθόνη υγρών κρυστάλλων), ανάλυσης 2560x1600 pixels.

No comments:

Post a Comment