Monday, October 29, 2012

ΥΨΗΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤ 3







Η υψηλή τηλεθέαση των απευθείας μεταδόσεων σημαντικών εορταστικών γεγονότων για την τριπλή επέτειο του «Όχι», της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και του Αγίου Δημητρίου, αλλά και της παράλληλης μετάδοσης επί τρία εικοσιτετράωρα, ιστορικών ντοκιμαντέρ και άλλων παραγωγών ιστορικής μνήμης, επιβραβεύει το σχεδιασμό και την υλοποίηση του ειδικού αυτού επετειακού προγράμματος της ΕΤ3. 
Σύμφωνα με τη Nielsen Audience Measurement η απευθείας μετάδοση των εγκαινίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό της έκθεσης κειμηλίων σχετικά με την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης την Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2012, είχε μέσο όρο τηλεθέασης σε πανελλαδικό επίπεδο 10,9% με 142.390 τηλεθεατές, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στη Θεσσαλονίκη είναι 29,2%. 
Το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, η εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» με το Δημήτρη Παπαγρηγορίου,  στη διάρκεια της οποίας έγινε απευθείας σύνδεση σε μία μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή για την κάλυψη της εκδήλωσης «Γιορτή της Σημαίας», είχε μέσο όρο τηλεθέασης σε πανελλαδικό επίπεδο 12% με 198.796 τηλεθεατές, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στη Θεσσαλονίκη ήταν 35,4%.
Η τηλεθέαση κορυφώθηκε με τη μετάδοση της καθιερωμένης παρέλασης την 28η Οκτωβρίου, σε περιγραφή Νίκου Λαδιανού, η οποία είχε μέσο όρο τηλεθέασης πανελλαδικά 24% με 574.244 τηλεθεατές. Το αντίστοιχο ποσοστό στη Θεσσαλονίκη ήταν 63,2%.
Επίσης, υψηλά ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης των ντοκιμαντέρ και άλλων μεγάλων παραγωγών για τον «Αιώνα της Θεσσαλονίκης», καθώς και των δελτίων ειδήσεων του σταθμού, στη διάρκεια των οποίων υπήρχε λεπτομερής ενημέρωση για τα εορταστικά γεγονότα στην πόλη. 

No comments:

Post a Comment