Saturday, October 27, 2012

ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΙΧΕ Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ


Λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα και ενώ βρισκόταν στην πίστα του Κέντρου Αθηνών («LAV») κατά τη διάρκεια της θριαμβευτικής της πρεμιέρας, ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες της, η Άννα Βίσσηξαφνικά έπεσε από τη σκηνή.
«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», λέει στο Yupiii άνθρωπος που ήταν μπροστά στο περιστατικό και συμπληρώνει: «Η Άννα ήταν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο υψηλότερο επίπεδο πίστας και τραγουδούσε το “Everything”. Ξαφνικά, η πίστα “άνοιξε” στη μέση, ακριβώς κάτω από τα πόδια της, και η Άννα έπεσε στο κενό. Ήταν σοκαριστικό. Ο κόσμος πάγωσε και η μουσική σταμάτησε. Το ύψος ήταν τουλάχιστον 1,5 μέτρο, πολύ ψηλά. Αμέσως έτρεξαν κοντά της άτομα από την ομάδα της, όμως η Άννα δεν είχε τις αισθήσεις της για τουλάχιστον 10 λεπτά. Λίγο μετά, συνήλθε και διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκε -σίγουρα στα πλευρά. Σε 30 περίπου λεπτά έφθασε στο μαγαζί ένα ασθενοφόρο που την μετέφερε εσπευσμένα στο θεραπευτήριο “ΥΓΕΙΑ”».


Επιθυμία της ίδιας είναι να βγει άμεσα από το νοσοκομείο για να βρεθεί κοντά στο κοινό της σημερα  το βράδυ, ωστόσο ο γιατρός της προτείνει ξεκούραση και παραμονή στο θεραπευτήριο για μία μέρα ακόμη. 

No comments:

Post a Comment