Wednesday, October 31, 2012

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΜΕ ΕΡΤ



Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και θέλει τον Ηλία Μαμαλάκη να περνά την πόρτα του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο γνωστός chef βρίσκεται σε συζητήσεις με τους υπευθύνους της ΕΡΤ, προκειμένου αυτό τον χειμώνα να γίνει μόνιμος κάτοικος ΝΕΤ ! 
Οι άνθρωποι της κρατικής τηλεόρασης έχουν προτείνει στον Ηλία να ενταχθεί στο δυναμικό της νέας, απογευματινής εκπομπής την  οποία ως γνωστόν ετοιμάζουν με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε στο πρόγραμμα, με την απόφασή τους να "μετακομίσουν " την Μπήλιω Τσουκαλά και το "Εχει Γούστο" στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και πιο συγκεκριμένα στην απογευματινή ζώνη της Κυριακής.



Σε ότι έχει να κάνει τώρα με αυτή την νέα, απογευματινή εκπομπή που ετοιμάζεται στην ΕΡΤ  την παρουσίασή της θα αναλάβουν δύο φρέσκα πρόσωπα, η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Γιάννης Δάρρας και θα βγαίνει στον αέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, από  6 -8.30 το απόγευμα. 

No comments:

Post a Comment