Sunday, June 24, 2012

WHYNOT:: Θέατρο στο Πάρκο


70 καλλιτέχνες, 11 παραστάσεις, 7 μουσικές μπάντες - 2 μέρες

Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιουνίου

Πεδίον του Άρεως

(Πάρκο Ηρακλειώτη, απέναντι από ΕΤ3)

Oι Whynot πιστοί στη μεγάλη τους αγάπη, τα πάρκα, σας καλούν για ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο στο πάρκο του Ηρακλειώτη με μουσική κ θέατρο!

Όμως ο στόχος της ομάδας δεν είναι απλά να σας καλέσουμε να δείτε θέατρο στο πάρκο.



Είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Θέλουμε να σας δείξουμε πως μπορείτε να περάσετε όμορφα με την οικογένειά σας και τους φίλους σας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα. Θέλουμε να σας προτείνουμε εμείς καλλιτέχνες που πιστεύουμε πως αξίζουν της προσοχής σας. Θέλουμε να σας δείξουμε την εναλλακτική πλευρά της ζωής στη Θεσσαλονίκη. Μέσα στην πόλη αλλά έξω από αυτήν. Να δούμε όλοι πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε

την πόλη μας και τους δημόσιους χώρους που μας προσφέρει, έτμπορεί να φέρει την αλλαγή στην ζωή στην πόλη. Να βγούμε όλοι έξω και να γίνουμε κομμάτι της!

Θα δείτε όσο θέατρο δεν είδατε όλη τη χρονιά, θα γνωρίσετε τους ταλαντούχους μουσικούς της πόλης, θα ανακαλύψετε το παιδικό παιχνίδι, θα βρεθείτε με φίλους και τα παιδιά σας, σε ένα κοινό χώρο, χωρίς να ανησυχείτε για τα χρήματα ή τον χρόνο.



Δείτε 11 παραστάσεις εντελώς δωρεάν, ακούστε διαφορετικά είδη μουσικής, φτιάξτε κατασκευές, πάρτε μέρος στον μαραθώνιο παραμυθιών, γνωρίστε κόσμο! Παρακολουθήστε τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα γίνουν από σημαντικούς ανθρώπους του θεάτρου-για τη σκηνοθεσία, τη σκηνογραφία, τη μουσική σύνθεση και απευθύνονται σε όσους έχουν την διάθεση να μάθουν

κάτι παραπάνω για τον μαγικό χώρο του θεάτρου, χωρίς να χρειάζονται

εξειδικεύμενες γνώσεις.



Θα δείτε τις παραστάσεις: H Σάντρα στο φως, Ο μικρός Πρίγκιπας, Playback Theater, Mister & Miss Free, Bitter lemon, 17 Σεπτέμβρη, Θέατρο έξω από το θέατρο,Respect2, Παραμύθια στις βαλίτσες, Ο ποιητιτής και αυτοσχεδιασμούς!

Παίρνουν μέρος οι Ντουέντε, οι Ting! Playback, η ομάδα Εκτός τόπου και χρόνου, το Θέατρο Λαμπιόνι, οι Jitterbugs και ανεξάρτητοι ηθοποιοί!



Αλλά δε χρειάζεται να έρθετε για να ακούσετε μόνο μουσική ή να δείτε θέατρο! Ο χώρος του πάρκου είναι τόσο μεγάλος που σας χωρά όλους! Ελάτε να διαβάσετε βιβλία, ελάτε να κάνετε απλά βόλτα και να ξεκουραστείτε κάτω από τα δέντρα.



Σημαντικό σε αυτό το σημείο να πούμε πως 2 από τις παραστάσεις μας (Ο μικρός πρίγκιπας και το Θέατρο έξω από το θέατρο) θα έχουν ταυτόχρονη απόδοση στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Το θέατρο είναι για όλους!



Ελάτε και περάστε όσες ώρες θέλετε στο πάρκο! Ελάτε, φύγετε, ξαναελάτε αργότερα! Οι πόρτες είναι συνεχώς ανοιχτές.





**Δύο μέρες από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Πάρτε αντικουνουπικά, αναψυκτικά ή κάτι για να φάτε, κουβερτούλες και τα βιβλία σας!**

No comments:

Post a Comment