Tuesday, June 26, 2012

Η ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Μετά τις χιλιάδες Ελληνοκύπριους που τα βάζουν με την απόφαση της Άντζελας Δημητρίου να δώσει συναυλία στα κατεχόμενα από τα τουρκικά στρατεύματα εδάφη της Κύπρου και που ξεσπαθώνουν με σχόλια στο facebook και στο Twitter, ήρθε η σειρά των επωνύμων.
Κύπριοι συνάδελφοι της Άντζελας Δημητρίου που χθες δήλωσε ότι "η μουσική δεν έχει σύνορα" καταγράφουν στο Twitter με έντονο τρόπο την αντίθεσή τους στην απόφαση της.

Διαβάστε τι έγραψαν στο Twitter η Ευριδίκη, Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Βαλάντω Τρύφωνος.

Ευριδίκη: Κάποιος να την μαζέψει!!

Η Ευρυδίκη έγραψε στο λογαριασμό της: «Κάποιος να την μαζέψει!!! Τα χρήματα δεν είναι πάνω από την πατρίδα μας κ. Δημητρίου. ΝΤΡΟΠΗ!!! 200,000 Πρόσφυγες, 1619 Αγνοούμενοι, 6,000 Νεκροί...η μουσική σε αυτή την περίπτωση κ. Δημητρίου έχει και παραέχει σύνορα... Είμαι έξαλλη!!!!! Εννοείται ότι δεν θα της επιτραπεί η είσοδος από την ελεύθερη Κύπρο. θα την κάνει από Τουρκία και τότε, θα πρέπει να της απαγορεύσουν την είσοδο σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό κράτος συμπεριλαμβανομένης κ της Ελλάδας!!!».

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: "Άλλο απλή επίσκεψη και άλλο η αναγνώριση"

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου γράφει: «Είπαμε, άλλο η ανεπίσημη επίσκεψη και άλλο πράξη αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Άλλο να επισκεφτείς τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ αφού η Κυπριακή Κυβέρνηση άνοιξε τα οδοφράγματα ως μέτρο επαναπροσέγγισης. Και άλλο να τραγουδάς ή να δουλεύεις ή να συναλλάσσεσαι επίσημα, οπουδήποτε εκεί, αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος».

Βαλάντω Τρύφωνος: Να της πουν για την J.Lo και την Shakira

Η Βαλάντω Τρύφωνος, επισημαίνει: «Να πει και κάποιος στην κ. Δημητριου ότι η J.Lo αλλά και η Shakira μόλις έμαθαν για την κατάσταση στην Κύπρο ακύρωσαν κ απολογήθηκαν!!!».



No comments:

Post a Comment