Saturday, May 19, 2012

ΠΟΛΛΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Tριάντα κρουαζιερό​πλοια καταφθάνου​ν στη «Νύφη του Θερμαϊκου".


Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, στη «Νύφη του Θερμαϊκού» αναμένεται τεράστιος αριθμός τουριστών, που θα δώσουν την πολυπόθητη οικονομική «ένεση» στην ταλαιπωρημένη αγορά της συμπρωτεύουσας.



Αν και ο αριθμός των κρουαζιερόπλοιων θα είναι φέτος ελαφρώς μειωμένος, ωστόσο αυτά που θα προσεγγίσουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα μεταφέρουν πολύ περισσότερους τουρίστες από άλλες χρονιές. Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 24 Μαΐου, ενώ η σεζόν θα κλείσει στις αρχές Νοεμβρίου, καθώς προστέθηκαν άλλα τρία δρομολόγια μεγάλων πλοίων.



Εκσυγχρονισμός του τουριστικού προφίλ της Ελλάδας

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με διεθνή τουριστικά πρακτορεία, οι τουρίστες που προχωρούν πλέον σε κρατήσεις και θέλουν να επισκεφθούν την χώρα μας, έχουν αυξημένες απαιτήσεις, ενώ επιθυμούν να γνωρίσουν τις ομορφιές, την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας, μέσω σύγχρονων τρόπων ξενάγησης και διασκέδασης. Έτσι, τόσο οι τουρίστες μεγαλύτερης ηλικίας, όσο και η νεολαία, θα έχουν περισσότερα κίνητρα για να επισκεφθούν την χώρα μας και να χαρούν τον ήλιο, τη θάλασσα, τις ομορφιές της ηπειρωτικής Ελλάδας και τα υπέροχα νησιά μας

No comments:

Post a Comment