Monday, May 28, 2012

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΙΟΥ 2012


*Λογικη και αναποφευκτη ηταν η επιλογη της Σουηδιας ως νικητριας στο φεστιβαλ της Γιουροβιζιον.Και το τραγουδι και η ερμηνευτρια ηταν υψηλου επιπεδου.
+Τα 90 του χρονια γιορτασε χθες ο ηθοποιος των ταινιων τρομου Κριστοφερ Λη.
+20 Ιουνιου θα γινει στην Αθηνα η 9η απονομη των βραβειων MAD.
+Κάθε Τεταρτη βραδυ οι δυο γυναικες πληρωνουν ένα εισιτηριο στους κινηματογραφους STER.
+Συντομα ερχεται μια νεα ταινια επιστημονικης φαντασιας με τιτλο Προμηθεας.
+Το 13ο επεισοδιο της 4ης περιοδου της σειρας The mentalist μεταδοθηκε χθες από τη NOVA.
+12 Ιουλιου θα δουμε στην Ελλαδα τη νεα ταινια The amazing Spider Man.
+Οσοι σταρ δεν εκλεισαν δωματιο η σουιτα στις Καννες για το φεστιβαλ κινηματογραφου προτιμησαν το ξενοδοχειο NEGRESCO στην γειτονικη Νικαια για να είναι και κοντα στο αεροδρομιο και διπλα στο κοσμοπολιτικο καζινο του Μονακο.
+Στην ταινια Ανδρες με τα μαυρα Νο 3 γινονται αναφορες στην Τζανις Τζοπλιν -το συνθημα για να περασεις σε κλαμπ του 1969- και στον Μικ Τζαγκερ.Εδω ακουγονται Amazing grace,I’m an old cowhand,τραγουδι του 36 στην εκτελεση του Gene Autry,Love is strange-Mickey and Sylvia,Back in time-Pitbull
+Aχτιδα,ο συλλογος αρωγης γονεων και φιλων αυτιστικων ατομων Β.Ελλαδος,οργανωνει εκδηλωση στο μπαρ/εστιατοριο ALDEBARAN στον 5ο οροφο του νεου Μεγαρου Μουσικης την Τριτη 12 Ιουνιου,ωρα 9 μμ.
+Αυριο το βραδυ το λευκο παρτυ στο Oceana Pool Bar του ξενοδοχειου HYATT.
+Το Α το στερητικο είναι πολύ της μοδας τελευταια,σε φρασεις όπως την εγκατελειψε ακαρδα,ασπλαχνα,αστοργα.
+Κυκλοφορει στην Ιαπωνια το ELP laser turntable χωρις βελονα,που διαβαζει τους δισκους βινυλιου με ακτινα λαιηζερ κι ετσι δεν υπαρχει φθορα.
+Στην Μυκονο η νεολαια αρχισε και παλι να ξεφαντωνει/αν κρινουμε από τα τηλεοπτικα ρεπορταζ.Η κριση δεν φαινεται να τους αγγιζει η προσπαθουν να την ξεχασουν στο νησι των ανεμων.
+Η ταξη του 62 από το 5ο Γυμνασιο Αρρενων της Θεσσαλονικης με επικεφαλης τον Διονυση Σαββοπουλο γιορτασε τα 50 χρονια αποφοιτησης και η εκδηλωση εγινε εκπομπη που μεταδοθηκε από την ΕΤ3.
+Μαυρισμενος από τον ηλιο της Χαλκιδικης ο Αντωνης Κανακης,αφου τα πρωινα βρισκεται στο δικο του μπητς μπαρ και τα βραδια στην Θεσσαλονικη για την τηλεοπτικη εκπομπη του.

No comments:

Post a Comment