Saturday, May 19, 2012

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 2012


*Αναψαν και παλι τα καλοριφερ,οι κουβερτες ξαναγυρισαν στα κρεβατια και τα τζακετ ξαναεγιναν χρησιμα τις ψυχρες αυτές μερες η νυκτες.


*Αρνητικα μηνυματα από την Χαλκιδικη για το φετινο καλοκαιρι.

*Ομαδα Ρωσων δημοσιογραφων από χθες στην Θεσσαλονικη μετα από προσκληση τουριστικου γραφειου της πολης που ειδικευεται στα ρωσικα εκδρομικα γκρουπ.

**Ενώ η ταξη των αποφοιτων 1962 του κολλεγιου Ανατολια ετοιμαζεται για το reunion που θα πραγματοποιηθει τον Σεπτεμβριο η οργανωτικη ατυπη επιτροπη μετραει τις απωλειες σε μαθητες και καθηγητες…

*Κατά την παραμονη του στην Αθηνα για την τελετη παραδοσης της Ολυμπιακης φλογας ο Νταιηβιντ Μπεκαμ κατελυσε στο Intercontinental,οπου επισκεφθηκε και το Asian Spa Retreat,για αναζωογονηση.

*Στην ταινια του 1947 Copacabana εμφανιζονται τρεις γνωστοι δημοσιογραφοι της εποχης με την πραγματικη ταυτοτητα τους,οι Abel Green του Variety και οι Louis Sobol,Earl Wilson.

+Συναυλια ροκ την Κυριακη 27 Μαιου,6-12 ,στο Block 33,26ης Οκτωβριου 33 στα Σφαγεια.Συμμετεχουν Γιαννης Αγγελακας, Free Soul,Θανασης και Rebetrocks,King Be,Sleepstream,Σταυρος Κρητικος και Ρεπω Band. Τιμη εισοδου 7 ευρω.

*Φτιαχνω Κηπο ονομαζεται εργαστηρι κηπουρικης οπου μικροι και μεγαλοι μαθαινουν για αρωματικα φυτα,λαχανοκηπο,καλλωπιστικα φυτα εσωτερικου και εξωτερικου χωρου,φροντιδα κηπου,φυτοπροστασια και αλλα.Για πληροφοριες τηλ.6936049079.

*Ημεριδα με θεμα 100 χρονια από τον Α Βαλκανικο Πολεμο και την Απελευθερωση της Θεσσαλονικης οργανωνει την Τεταρτη 23 Μαιου,8 μμ,στην αιθουσα Αλεξανδρος,κατω από την Λεσχη Αξιωματικων Φρουρας Θεσσαλονικης η Πανελληνια Ομοσπονδια Ειδικων Δυναμεων.

*Αποψε στις 9 στο ΜΑΛΜΕ της Σουηδιας η απονομη των βραβειων στα καλυτερα τηλεοπτικα προγραμματα της χρονιας απ τα υποβληθεντα από 380 σταθμους.μελη της CIRCOM στην Ευρωπη.Απο το διαδικτυο http//svtplay.se/t/179195/prix Circom

No comments:

Post a Comment