Monday, May 7, 2012

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ


· Με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Άνοιξης, θεσμού πλέον του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, που αποτελεί τη νέα καλλιτεχνική πρόταση της Θεσσαλονίκης για μουσικούς και καλλιτέχνες, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη 10 Μαΐου 2012, στις 12.00΄, στο καφέ-μπαρ Κέδρινος Λόφος.



Τη συνέντευξη Τύπου θα δώσουν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Σπύρος Πέγκας, η Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Θεοδώρα Λειψιστινού και τα μέλη της, καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων ΒΠΚ Δημήτρης Κωστόπουλος.

Για δεύτερη φορά το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο θα δώσει την ευκαιρία σε μουσικούς, σε μουσικά σχήματα και σε καλλιτέχνες να εκφραστούν μέσα από την Τέχνη της Μουσικής – και όχι μόνο – καθιερώνοντας την «Καλλιτεχνική Άνοιξη» στα πολιτιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης.

Το ελληνικό τραγούδι με έμφαση στους νέους δημιουργούς του, με το καινούργιο και διαφορετικό στο προσκήνιο, συνθέτες, στιχουργοί, τραγουδιστές και μουσικοί παρουσιάζουν το αληθινό του πρόσωπο, δίνοντας έτσι την πραγματική εικόνα του εκτός σύγχρονου τρόπου ζωής (life style) και αγορών.

No comments:

Post a Comment