Tuesday, April 10, 2012

To πασχαλινό εορταστικό πρόγραμμα της ΕΤ3


«Με το Φως της Χαράς»! Το πασχαλινό εορταστικό πρόγραμμα της ΕΤ3 με την Έλσα Ποιμενίδου και τον Ιωσήφ Ιωσηφίδη, που θα μεταδοθεί αμέσως μετά την Ανάσταση και την απευθείας μετάδοση της Αναστάσιμης Ακολουθίας από τον Πατριαρχικό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Κωνσταντινούπολη, στις δώδεκα και τέταρτο, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Το τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, μαζί με τους συντελεστές και ηθοποιούς του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, τιμούν τα 50 χρόνια του θεσμού που έχει προσφέρει στον πολιτισμό της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας & Θράκης, όλης της χώρας, σε μια γιορτή με πολύ κέφι και λαϊκούς ρυθμούς.

Ένα πρόγραμμα «με το Φως της χαράς» και με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, όπως «Έτσι είναι η ζωή», «Ζήλεια μου», «Ρίξε στο γυαλί φαρμάκι», «Είπα να σβήσω τα παλιά», «Βρέχει πάλι απόψε» κλπ.

Ιδιαίτερο χρώμα στη γιορτή δίνουν η Μαντάμ Σουσού (Φωτεινή Μπαξεβάνη) και ο Παναγιωτάκης (Κώστας Σαντάς), μαζί με το σκηνοθέτη της παράστασης Γιώργο Αρμένη, το θίασο και τους υπόλοιπους συντελεστές, με χορό και τραγούδι.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΘΒΕ Θωμάς Τρικούκης και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Σωτήρης Χατζάκης παρουσιάζουν όλες τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που έχουν αναληφθεί και μιλούν με συγκίνηση για την τεράστια απήχηση όλων των θεατρικών παραγωγών που συνετέλεσαν στην αύξηση των θεατών κατά 92%.

Παρουσιάζουν επίσης, τον προγραμματισμό για τη θερινή περίοδο και επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις για το κοινό!

Γνωστοί ηθοποιοί, όπως η Εβελίνα Παπούλια, ο Τάσος Περζικιανίδης, η Γιολάντα Μπαλαούρα, ο Γιάννης Καλατζόπουλος μιλούν με συγκίνηση για τη συμμετοχή τους στο Κοινωνικό Θεατροπωλείο, την πρωτοβουλία που προσκαλεί τους θεατές να συμβάλουν στην ενίσχυση όσων έχουν ανάγκη, φέρνοντας είδη πρώτης ανάγκης, αντί εισιτηρίου.

Στη γιορτή συμπράττει μουσικά ο Χρήστος Μητρέντζης μαζί με τους τραγουδιστές Έλενα Βασιλειάδη, Δημήτρη Δομενικιώτη, Αλέκο Κυζιρίδη και Φώτη Θεοδωρίδη, ενώ χορεύουν τα μέλη του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου της ΧΑΝΘ.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη την Κυριακή του Πάσχα στις 13.30



Παρουσίαση: Έλσα Ποιμενίδου – Ιωσήφ Ιωσηφίδης

Αρχισυνταξία: Πάνος Κάσαρης

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπότσος

Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Βέττας

No comments:

Post a Comment