Wednesday, December 21, 2011

Ο Tom Cruise θέλει να κάνει τον Beckham ηθοποιό


Τον έχουμε συνηθίσει σταρ του ποδοσφαίρου αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε τον David Beckham και πρωταγωνιστή στις κινηματογραφικές αίθουσες.



Πολλοί αθλητές προσπάθησαν αλλά λίγοι κατάφεραν τελικά να κάνουν με επιτυχία το άλμα από τα σπορ στον κινηματογράφο. Ο Tom Cruise, παρόλα αυτά, θέλει σώνει και καλά να δώσει μια νέα τροπή στην καριέρα του πασίγνωστου αστέρα του ποδοσφαίρου David Beckham και να τον κάνει πρωταγωνιστή.


"Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω μια ταινία δράσης με συμπρωταγωνιστή τον Beckham. Όχι μόνο θα τα καταφέρει πολύ καλά, θα σκίσει", είπε ο σταρ του Mission Impossible στην εφημερίδα London Mirror.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ψάχνει απεγνωσμένα για το κατάλληλο σενάριο που θα ταιριάζει "γάντι" στον Beckham και θα κάνει το box office να χτυπήσει "κόκκινο".

Το πιο εύκολο και προβλέψιμο θα ήταν μια ταινία με θέμα το ποδόσφαιρο, κάτι που ο Beckham, ομολογουμένως, ξέρει να κάνει πολύ καλά ."Ναι, αλλά θα πρέπει ο David πρώτα να με μάθει ποδόσφαιρο", απάντησε ο Cruise γελώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Η φιλία των δυο αντρών μετράει πολλά χρόνια. Μάλιστα ο Tom έστειλε στον David το βελούδινο τζάκετ που φορούσε το 1994 στο φιλμ "Jerry Maguire", όταν έμαθε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Victoria, είδαν τη συγκεκριμένη ταινία στο πρώτο τους ραντεβού.

Με περιουσία που φτάνει τα 175 εκατομμύρια δολάρια, ο Beckham, ασφαλώς δεν θα αποφασίσει να κάνει μια ταινία μόνο για τα χρήματα. Επειδή όμως η καριέρα των αθλητών έχει ημερομηνία λήξης (και μάλιστα νωρίς) ο David, στα 36 του, σκέφτεται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του, που θα του επιτρέπει να παραμείνει στο δημόσιο βίο.
Σύμφωνα με την London Mirror ο Beckham είπε χαμογελώντας ότι αν ποτέ σκεφτεί να κάνει καριέρα στο Hollywood θα συμβουλευτεί οπωσδήποτε τον Tom Cruise.













No comments:

Post a Comment