Thursday, January 20, 2011

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΝΟΛΝΤ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια Arnold Schwarzenegger, που έβαλε στην άκρη την κινηματογραφική του καριέρα προκειμένου να ασχοληθεί με τα κοινά, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει και πάλι στην μεγάλη οθόνη. Μάλιστα, βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να εμφανιστεί στην ταινία 'With Wings As Eagles'.

Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Randall Wallace (Braveheart, We Were Soldiers, The Man In The Iron Mask), ο οποίος προορίζει τον Arnold για το ρόλο του Ostermann, ενός Γερμανού στρατιώτη στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που παραβαίνει τις διαταγές των ανωτέρων του, σώζοντας αιχμαλώτους.

"Οι ακραίες μάχες και τα πιστολίδια δεν είναι πια εφικτά για μένα. Στο μέλλον πρέπει να διαλέγω τους ρόλους μου ανάλογα με την ηλικία μου. Ο Clint Eastwood έκανε το ίδιο. Στην ταινία θα υποδύομαι ένα βετεράνο στρατιώτη, αλλά από το σενάριο ακόμα κι έτσι δεν λείπει η περιπέτεια", δήλωσε ο Arnold, σύμφωνα με το αυστριακό site Krone.

Πάντως δεν πρόκειται για κλεισμένη συμφωνία, αφού ο πρώην κυβερνήτης ανέφερε ότι συζητά και με άλλες παραγωγές, διαβάζοντας ατιτλοφόρητα ακόμα σενάρια. Ωστόσο, πρόκειται για μια ένδειξη της 'στρατηγικής' που ακολουθεί πλέον ο Arnold στην επιλογή των ρόλων του για την επιστροφή του, στην οποία δεν περιλαμβάνονται cyborg, κυνηγοί εξωγήινων, φονικές μηχανές και υπερμεγέθη όπλα.

No comments:

Post a Comment