Saturday, January 15, 2011

ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ Η ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΛΙ

Η Kylie Minogue δε γνωρίζει από... κρίσεις και επιστρέφει στις περιοδείες με ένα πανάκριβο, φαντασμαγορικό show. Μόνο η σκηνή, που διαθέτει επτά ασνασέρ, τριάντα συντριβάνια και τεχνητό καταρράκτη, κοστίζει 19 εκατομμύρια ευρώ!

Η νέα υπερπαραγωγή της Kylie με τίτλο ''Les Folies Tour'' είναι ο ορισμός της χλιδής και σίγουρα μία από τις ακριβότερες συναυλιακές παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ!

Η σκηνή θα αποτελείται από 1000 κομμάτια, που θα σχηματίζουν μία καρδιά, ενώ θα διαθέτει επτά ''ασανσέρ'', τριάντα συντριβάνια, τεχνητό καταρράκτη και... θα προσφέρει δωρεάν λούσιμο στους θεατές της πρώτης ζώνης, η οποία και θα ονομάζεται splash zone!

Την Kylie θα συνοδεύουν δέκα χορευτές, οκτώ ιπτάμενοι ακροβάτες, πέντε μουσικοί και δύο κοπέλες για τα φωνητικά, ενώ η παραγωγή περιλαμβάνει 200 κοστούμια, 120 τεχνικούς και 10 νταλίκες για τη μεταφορά του show.

Και η φαντασμαγορία δε σταματά εδώ... Η Kylie θα πετάξει πάνω από τα κεφάλια των θεατών. Ξεχάστε τη Βανδή και τα λαμπάκια! Εδώ το ''πέταγμα'' της Kylie υποστηρίζουν τεχνικά οι υπεύθυνοι για το πάρκο της Disney στην Καλιφόρνια, οπότε τα λόγια είναι περιττά...

Το θέαμα πρέπει πραγματικά να κόβει την ανάσα, αλλά θα χρεαιστεί να περιμένουμε μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου για να το απολαύσουμε με τα μάτια μας, οπότε και το ''Les Folies Tour'' θα κάνει πρεμιέρα στο Έρνινγκ της Δανίας. Θα ακολουθήσουν άλλες 35 συναυλίες σε όλη την Ευρώπη και στη συνέχεια το ταξίδι θα συνεχιστεί στην Ιαπωνία.

No comments:

Post a Comment